Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
želám šťastné a veselé prežitie dnešných sviatkov, ducha pohody a dobrej nálady.
Do nového roka mnoho zdravia, šťastia, dobrej nálady a profesionálnych úspechov /možno aj s Poradou .-)/
Richard
Pravidlá a tipy
Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte. Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
❤ Buďte priateľskí ❤
Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
Krásne sviatky Vianočné, šťastné cesty polnočné, na Silvestra rezký krok a šťastný nový rok Vám všetkým prajem. Betka.
Pomôž ak vieš! Našla som tu voľakde srandičky ale kde to neviem. Pomôže niekto? Prosím!!!!
Krásne sviatky Vianočné, šťastné cesty polnočné, na Silvestra rezký krok a šťastný nový rok Vám všetkým prajem. Betka.
Pomôž ak vieš! Našla som tu voľakde srandičky ale kde to neviem. Pomôže niekto? Prosím!!!!
TAK AKO ZA OBLOKOM SNIEŽIK PADÁ,
NECH ZA VAŠE STOLY IBA ŠŤASTIE SADÁ.
ZABUDNITE NA BÔLE, STAROSTI,
PREŽITE VIANOCE A NOVÝ ROK
V LÁSKE, ZDRAVÍ A RADOSTI.
VŠETKÝM PORAĎÁKOM PRAJE LENKA
Aj ja sa pridávam. Všetkým poraďákom a aj "porade" prajem príjemné prežitie
vianočných sviatkov, v novom roku všetkým hlavne veľa zdravia,úspechov ako v osobnom živote, tak aj v práci.