alla66 V reálnom živote nekomunikuješ, vyhýbaš sa spoločnosti neželaných osôb...virtuál je iný..
...mne vadí, ak čítam konkrétnu tému...určitý člen drzo reaguje a okamžite sa spustí príval príspevkov, ktoré nemajú nič spoločné s danou témou...
ak je možnosť a vytvorená záložka "Neželané osoby", chcem, aby fungovala a môžem si odkliknúť konkrétne osoby z dohľadu...
ja nedokážem ignorovať nespravodlivosť, osočovanie, nadávky...
Viacerí strčíte hlavy do piesku a čakáte, čo sa stane
....prepáč, ja to nedokážem... som, aká som
Alli si moja krvná skupina a som rada, že Ty tiež nestrčíš hlavu do piesku
.
Lenže čo máme z toho, videla si už niekde spravodlivosť? nebolo a ani nebude nikdy a nikde, ani tu na Porade nebude. Veď sama vidíš, že ako to tu funguje.
Niekto môže urážať, osočovať druhých , podľa niekoho to nie sú urážky,
ale argumenty/ kto ako ich nazve/ a neporušuje tieto body Etikety,
16.
A. Neurážam sa, ak iný člen Porady vyjadrí iný názor, ako je môj.
Neurážam člena Porady, ktorý so mnou nesúhlasí.
16.
B. Neurážam žiadneho člena Porady, bez ohľadu na to, či s ním súhlasím alebo nesúhlasím. V diskusii
používam argumenty, nie urážky, narážky či iróniu na cudzí účet. To platí v odborných i oddychových témach.
navrhla by som tieto body tiež vymazať z Etikety, keď sa tie body nemusia dodržiavať /ako bol vymazaný bod podľa ktorého sa nemali zakladať politické témy/
a kde je hranica, kedy sa má niekto vylúčiť?
hmmm no to je veľmi ťažká otázka, časy sa menia
bolo to už dávnejšie, keď jednu osobu vylúčili, a do dnešného dňa mi to nie je jasné, že prečo vlastne bola vylúčená, čo také spáchala, že musela byť vylúčená. V jej príspevkoch som vôbec nezaregistrovala žiadne hrubé urážky, ako v tom mojom konkrétnom prípade, keď ten dotyčný pán z ničoho nič ma napadol vo viacerích témách, a pritom som s ním vôbec neviedla žiadny rozhovor.
Zámerne nenapíšem meno tej osoby, ktorú vylúčili, lebo nechcem ju dotknúť, však starší členovia vedia o kom hovorím. Musím sa Vám priznať, že sa mi to vôbec nepáčilo, že bola vylúčená, mi to pripadalo ako v škôlke, neposlucháš? šup do kúta.
no vtedy tá hranica bola známa, že kedy sa má niekto vylúčiť a teraz tá hranica nie je známa.
Takže smelo do toho: urážajme sa, osočujme sa , veselo nadávajme jeden na druhého - budú to len argumenty a nie urážky
tento môj príspevok berte nadhľadom, prosím
že by som teraz bola na tej hranici??
Nechápte ma zle, neprovokujem.
je to môj názor