Dievča,
pasuliatko ja viem o tom svoje a bol to moj nazor thak mi ho neber. viem,že to mnohým ludom pomôže a niekorím nie.ja som nepovedala,že nech ide hned za lekarom aby mu to vyoperoval.a keby som to mala radešej si daj odoperovať ten kus ako keby som mala trpeť bolesťami a podobne. thak mi nehovor aby som nepisala svoje nazory dobre?dakujem
ja ti tvoj názor neberiem, len ho prosím ťa nepíš v takej forme na poradu. Ako keby práve teraz mi lekári zistia, že trpím MC abo UC, a si prečítam to čo píšeš ty tak ver tomu, že si hodím mašľu. Lebo naozaj taký človek potrebuje povzbudenie a podporu, potrebuje počuť, že bude lepšie, že lieky pomôžu, a on sa dostane z prvotných problémov, že sa naučí s tým žiť a existovať ako mnohý další, ktorých postretol osud mať MC abo UC. On nepotrebuje počuť,
DAJ SI VYREZAŤ ČREVO resp. tvoje slová
pasuliatko som napísala,že operácia, nič iné ti nepomôže lebo ti tú chorú časť vyberú preč a máš pokoj, neviem či potrebuješ viac k tomu niečo dodať
vôbec nemá pokoj, pokoj a vyliečený by bol až vtedy kedy by mu resekovali všetko kde sa kolitída môže nachádzať a to je celé hrubé črevo a konečník. Myslíš, že by sa mu páčilo žiť so sáčikom? Naozaj veľmi málo vieš o chorobe ako je UC alebo MC.
Smithy, ďakujem za podporu.
Asi tu bojujem z veternými mlynmi ( pasuliatko ), ale naozaj chcem povedať všetkým čo zavítajú na túto stránku lebo budú hladať odpovede na svoje otázky týkajúce sa UC alebo MC, aby radšej šli na forum crohnclubu, kde sú ludia ktorý prežívali a preživajú to isté čo postihlo ich. A majú pocity a informácie z prvej ruky , teda čreva
lebo sa ich to bytostne týka.