Test sa týka základných povinností živnostníka - odvodov daní a poistného (zopakuj si percentá odvodov do jednotlivých fondov!), predpisov podľa živnostenského zákona a pod. Ak si si podnikateľský zámer (najmä v časti predpokladané náklady) vypracovala sama, odpovede máš v malíčku. V teste s asi 25 otázkami máš na výber možnosti odpovedí, zakrúžkuješ tú, čo považuješ za správnu. Nemusíš sa báť, urobíš. Obhajobu zámeru som ja osobne nerobil pred komisiou, stačilo mi o ňom porozprávať pracovníčke ÚP, ktorá ma mala ako žiadateľa o príspevok na starosti.
Nákup vecí, ktoré si uviedla v podnikateľskom zámere, musíš dodržať, ale moja skúsenosť je, že pokiaľ je to odôvodnené, s pracovníkmi ÚP sa ešte môžeš dohodnúť na tom, že v podanom zámere vymeníš celú stranu, ktorú chceš kvôli zmenenému zoznamu vecí prerobiť. Závisí to od ich ochoty, ale väčšinou vychádzajú podobným požiadavkám v ústrety.
Pridám ešte radu, aby si si dávala veľký pozor na to, aké veci z príspevku nakúpiš, ak bude v dohode s ÚP podmienka, aby boli v hodnote do 30 000 Sk. Vyhneš sa zbytočným problémom, ktoré som opísal tu:
www.porada.sk/showthread-t_1587.html. Držím palec.