Zavrieť

Porady

Parazity v tele

Ako už názov napovedá objavil som v stolici biele malé asi 1cm červíky..
potom som zbadal aj na toa. papiery 2 malé biele červíky ktoré sa ledva hýbali..ale len večer..
Mám 13 za mesiac 14 prosím o radu čo myslíťe že to je a ako to mám liečit kedže za doktorom z tým nechcem íst
Usporiadat
peterkos2 peterkos2

peterkos2 je offline (nepripojený) peterkos2

Vidím že sa téma zasa uzatvára, Silvernola, Peterkos2.
Trochu nechápem.Chodím sem aj cez mobil,žeby som niečo nechtiac stlačil?!Samozrejme sa ospravedlňujem a prosím admina o vymazanie hlasu.Ďakujem
Naposledy upravil peterkos2 : 29.11.12 at 17:38
0 0
kukučka kukučka

kukučka je offline (nepripojený) kukučka

Ďakujem moderátorovi za promptné znovuotvorenie témy, takže môžem znovu písať stratený príspevok.

Vďakabohu za alternatívnych lekárov aj liečiteľov a vďakabohu za stránku Upramene.cz
/Lekárov neznevažujem, aj som ich podporila v štrajku./
A neviem prečo je potrebné zatvárať túto tému a znevažovať lofra? Som presvedčená, že jeho príspevky sú veľmi osožné.
Ak vám na nete napíšem "skoč do studne!" a vy skočíte, vaši príbuzní ma budú žalovať?
1 0
Petrobras Petrobras

Petrobras je offline (nepripojený) Petrobras

Ludia ja som si z vás srandu nerobil..
Zistil som že to boli iba obyčajné biele takzv. Hlisty čo má skoro každý druhý na svete..
Každopádne dakujem za pomoc a poprosím admina o zrušenie témy Dakujem
1 0
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

Odporúčam každému, komu záleží na svojom zdraví, aby si prečítal Malachova - Totální detoxikacehttp://www.martinus.sk/?uItem=17045
Ja som sa vydala cestou TČM. Liečba účinná bez klasických liekov, na základe skladby stravy, veľmi zredukovanej počas 3/4 roka, iba zelenina+ metóda dr. Budwigovej. Bez proteínov, ovocia, cukrov, vajíčok. Pridávali sa na obed do zel. polievky riasy kemp, liečivé prípravky franc. íl, za sudena lis. olej. Mlganie olejom.MMS cez kúpeľ nôh, veľmi účinné. Plus akupunktúra. Pitie zel. štiav, pitný režim 2,5 l. Teraz som na troch litroch.
Úbytok svalovej hmoty sa prejavil po šiestich mesiacoch, už je to v poriadku. Očista a odkyslenie trvalo trochu viac ako rok. Potom pomalé pridávanie potravín.
Bez éčiek som dva roky. Žiadna šunka, tvrdé syry, milovaná niva, konzervy žiadne, tie ani predtým okrem sardiniek. Nie je to jednoduché, ale zatiaľ to ide. Stravujem sa iba doma, síce tak ako veľa rokov predtým, ale mám rada najmä indickú kuchyňu, tej som v meste nevedela odolať, či už v reštaurácii alebo fast foode. Žeby odtiaľ problémy?

Bonus: naučila som sa jesť zeleninu, prestala piť kávu úplne, bez cukrov, iba med,upravil sa tlak, znížil sa cholesterol už po 6 týždňoch, zbavila som sa dvoch liekov. A samozrejme odišlo, čo malo odísť. Tam proces nebol až tak jednoduchý. Lofr aj Malachov majú pravdu.
Návrat k dievčenským krivkám.

Čo sa týka toho prebytočného "materiálu" v črevnom trakte, tak niektoré kúsky dosahujú bežne desať metrov, ale aj 17m. Okrem vyciciavania živín svojím pohybom poškodzujú steny čriev.Sú prefíkané, hostiteľa si vážia, veď kam by sa presťahovali, tak sa správajú slušne, pokiaľ im nejde o život. U pásomnice pokiaľ žije hlavička, dovtedy žije. V prípade ohrozenia sa zbavuje článkov. Najživšie a najhlúpejšie na prezradenie sa sú asi mrle. To je ten lepší prípad.

Lofr pridal dobré linky v tejto téme, napr. ovocie a zelenina sa majú pár min. umývať až v 50 st. vode. To som doteraz nevedela. V závere studenou. Mäso dôkladne spracovať. je samozrejmé.
Do záhrady už bez chirurgických rukavíc nejdem.
Viac info je na stránkach v EN. Premorenie obyvateľstva je 85%. Veď koľko je iba tu založených tém, nafukovanie brucha, gastro problémy, únava....

Na základe skúsenosti odporúčam robiť kvalitnú očistu radšej pod dohľadom a pokynov lekára. Je jedno či ide o mladý alebo starší organizmus. Pomôže človeka podržať aj psychicky.
1 0
Silvernola Silvernola

Silvernola je offline (nepripojený) Silvernola

Neberme život príliš vážne.Aj tak z neho nevyviazneme živí.
Do záhrady už bez chirurgických rukavíc nejdem.
No, ďakujem pekne! Čo mám z takého života, keď paranoicky striehnem na každé možné riziko?! Kvalita sa netýka len telesného, ale aj duševného zdravia. Všetkého s mierou! Tisícky generácií našich predkov s parazitmi žili a ľudské telo je ne ne už prispôsobené. Ich totálne odstránenie je priam životu nebezpečné. V tráviacom trakte človeka je cca 1,5kg baktérií. Bez nich by sme neprežili.
Ako som už napísala inde, za bežných okolností stačí bežná, občianska hygiena.
Podľa môjho názoru (aj ja mám naň právo, aj keď sa od tvojho líši!), niektoré príspevky v téme prezrádzajú až istý druh fóbie.
Naposledy upravil Silvernola : 30.11.12 at 05:29
2 1
kukučka kukučka

kukučka je offline (nepripojený) kukučka

Silvernola Pozri príspevok
Neberme život príliš vážne.Aj tak z neho nevyviazneme živí.
Do záhrady už bez chirurgických rukavíc nejdem.
No, ďakujem pekne! Čo mám z takého života, keď paranoicky striehnem na každé možné riziko?! Kvalita sa netýka len telesného, ale aj duševného zdravia. Všetkého s mierou! Tisícky generácií našich predkov s parazitmi žili a ľudské telo je ne ne už prispôsobené. Ich totálne odstránenie je priam životu nebezpečné. V tráviacom trakte človeka je cca 1,5kg baktérií. Bez nich by sme neprežili.
Ako som už napísala inde, za bežných okolností stačí bežná, občianska hygiena.
Podľa môjho názoru (aj ja mám naň právo, aj keď sa od tvojho líši!), niektoré príspevky v téme prezrádzajú až istý druh fóbie.
Naši predkovia žili aj bez ultrazvukov a mamografov a chemoterapie. Vraj až polovica onkologických pacientov nemá rakovinu, ale zapuzdrené parazity, ktoré lekári považujú za metastázy.

http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=1517
2 0
BXLmiami BXLmiami

BXLmiami je offline (nepripojený) BXLmiami

korela Pozri príspevok
Aj ja viem určite o čom píšem. Akú tortúru podstupujú? Že lekár vydá potvrdenie na základe jednej vzorky, keď podľa mojej priateľky lekárky sa môže nájsť nález až v 12 až 16-tej vzorke? Áno, môže ohrozovať min. rodinu. Ak si si všimla moje príspevky, tak som poukazovala na nedokonalé, takmer žiadne vyšetrenia. Lekári to musia vedieť.
Podľa Američanov, ktorí si začali viac všímať túto problematiku, tvrdia, že v západnej civilizácii má 85% obyvateľov parazity, vďaka výskumom chcú prehodnocovať štyri medicínske odbory - interné lekárstvo, psychiatriu, fyziológiu, teraz si nespomínam na štvrtý. A to je 21. st.
Tak koho až tak ohrozuje, ak sa ohrozujeme prakticky všetci navzájom?
Možno sa bojí zadávateľ kolonoskopie, keď sa vyhýba lekárom, je to zbytočné, lebo v jeho veku by to určite neriešili týmto spôsobom. Ak aj nie, tak toto je tak tabuizovaná téma,
že je vhodné podať okolo nej nejaké info.

Cesta preliečenia pilulkami je určite ľahšia cesta, ako sa ich zbaviť vyhladovaním.
Pritom spomínal svoje stravovanie, veľa sladkého. Nič lepšie im nemôže podávať. Dostane sa do začarovaného kruhu, ide o to, že parazit si určuje sám, čo bude konzumovať.
Tá príšerná chuť na sladké, čo sa zmocňuje človeka, je tiež jedna z alternatív, prečo sa človek nemôže zbaviť záchvatov na sladké.
Plus škroby, proteíny. Tie však vynechať svojvoľne najmä vo svojom veku nemôže, iba pod dohľadom lekára.

Ľuďom pribúdajú dg, sú podvýživení, telo reaguje po svojom, ak nemá dostatok minerálov, vrátane železa, ako môže zdravo prosperovať? Chudokrvnosť, depresie, úzkosti, závrate, slabosť, chronická únava, poškodzovanie stien čriev, atď. Podľa mňa aj PP. Len stále nechápem, prečo ľudia končia u psychiatrov, namiesto na interne., gastre. Aj s hel. pylori. A celiakiou.
Darmo gastroenterológovia apelujú na praktických a detských lekárov. Hrach na stenu...
Koľko vzoriek spravia lekári pri vstupnej prehliadke?Neviem,asi jednu ak sú tak nastavené pravidlá.Za socíka sa bežne brávali vzorky 3 a bralo sa to u detí ako signifikantné.
Ono nie je problém pre lekára pred vydaním potravinárskeho preukazu spraviť aj 16 vzoriek,ale uvedomila si si,že potom bude vstupnú prehliadku zamestnanec robiť mesiac a o tom koľko tá vstupná prehliadka bude stáť ani nevravím?Ved tie vyšetrenia stolice niekto musí zaplatiť a poisťovna to nebude.
1 0
lofr lofr

lofr je offline (nepripojený) lofr

petermikuláš Pozri príspevok
" ....po neustalom priebeznom odchode stoviek takychto utvarov (a roznych inych)...od 1 cm az po 40-50cm..."
to naozaj myslíte vážne? veď každý kto ovláda minimálne základy anatómie gastrointestinálneho systému a tých ľudí je tu na porade viac čo čítajú príspevky, tak vie že to v žiadnom prípade nie je možné. Kde by sa Vám vôbec vošli?
No ok, uz som nechcel reagovat, ale Vy si tusim chcete v tejto teme vykopat vlastny hrob.

Tak ok... teraz nachvilu odlozit jedlo... pri pocitaci sa jest nema.

http://www.google.sk/imgres?um=1&hl=en&client=firefox-a&sa=N&tbo=d&rls=org.mozilla:en-USfficial&biw=1024&bih=614&tbm=isch&tbnid=MuWdh_bVJD p8jM:&imgrefurl=http://sites.google.com/site/drjoea/git&docid=gMqE1-B5Fm7zCM&imgurl=https://sites.google.com/site/drjoea/Ascariasis-post-surgical-1c.jpg&w=800&h=600&ei=08S9UJuVJIeYtQarkIDoCw&zoom= 1&iact=rc&dur=427&sig=107842496752321632706&page=1 &tbnh=135&tbnw=200&start=0&ndsp=17&ved=1t:429,r:7, s:0,i:104&tx=69&ty=65


Je libo trosku spagiet s kecupom?

(To je 3 rocne dieta. Pockat... zapnut mozog...Kolko sa potom moze vojst do dospeleho? )

Parazity maju velmi foremne slizke tela, nechcite vediet, do akeho maleho priestoru sa da narvat cele klbko cervikov. A tenucke vlasovce su este "uspornejsie" na objem. O ploskych cervoch ani nehovorim...
Von casto nevychadzaju v celosti, takze stovka utvarov moze pochadzat iba z niekolkych parazitov.

petermikuláš Pozri príspevok
" 250g tvarohu na veceru, a nic... predtym boli z toho zapaly hrubeho creva" - ak by ste mali zápal hrubého čreva teda mali by ste tzv. Ulceróznu kolitídu, tak by to každý gastroenterológ na kolonoskopii okamžite videl, nehovoriac o tom, že by ste mali krv v stolici a pod. iné závažné príznaky, ktoré by Vám život tak skomplikovali, že by ste ani do práce nemohli chodiť bez adekvátnej liečby. Takže asi zápaly hrubého čreva ste ťažko mali"
Opat nemate pravdu, precitajte si co je to IBS. Zapaly sa delia na lahsie a tazsie formy. Zapal creva neznamena automaticky UC, ani Crohna, to su len specificke, dost vazne formy.
A ani s tou pracou nemate pravdu... este aj s Crohnom vela ludi studuje a pracuje.
Ja som si nieco v skole a praci vytrpel, a kvoli traviacim potiazom som to mal ovela tazsie nez vacsina kolegov. Kym sa ostatni natriasali po diskotekach, ja som tvrdo studoval vo volnom case, cele hodiny, kym sa mi to cele zacalo spajat do suvislosti.
Teraz to uz zacina byt balzam a zvladam 3x vacsie pracovne nasadenie nez roky dokazu, ale mam nieco za sebou, tak mi tu prosim nepriamo nenaznacujte, ze si vymyslam. Viem, co je to zapal creva, a viem ako "chuti" s nim studovat a pracovat.

petermikuláš Pozri príspevok
Ak bojujete so svojimi parazitmi Vy v poriadku bojujte ako chcete ale neraďte tu ľuďom čo majú robiť v rámci svojho zdravia rôznymi technikami, ktoré nie sú nijak overené. Pretože sa Vás opýtam akú zodpovednosť za svoje rady preberáte. Ak žiadnu, tak v prípade, že niekomu ublížite ste nepotrestatiteľný. Ja tu tiež neradím rôzne "alternatívy" na zdôvodnenie ktorých nemám žiadny vedecký dôkaz. A rovnako neradím ani v sekcii statika budov, keď na to nemám patričné vzdelanie. Ja osobne mám myslím dosť v úcte pacienta, ale neznášam tie reči typu "doktori sú blbí, nič nevedia, vyliečte sa takto ako som to urobil ja...veď na škole ich nič nenaučia"
Toto forum sa vola Porada, nikoho nenutim to robit, pisem iba svoj nazor.
Moje skusenosti s lekarmi ste dokonale opisali v poslednom citate, nahlas tak priamo to vsak povedat nemozem, uz len z respektu pred niekolkymi vynimkami.
Co sa tyka zodpovednosti, tu na seba neberiem, samozrejme, davat antihelmetika naslepo je risk, kvoli cystam alebo parazitom v mozgu, ci prilisnom vyskyte parazitov v peceni. Ale aj toto sa da poriesit, staci chciet. A minimalne crevne odcervovace ako Vermox, a prevenciu, je rozumne dodrzovat vzdy (robi to kazde rozumne zviera... kazde jedno sa priebezne snazi parazitov zbavovat tak ako dokaze, a nepotrebuje nato ani vedecke dokazy, ani lekarov, ani diagnostiku...robi to preventivne... okrem jedneho "najmudrejsieho zvierata" - cloveka - a samozrejme nim vyskolenych domestifikovanych zvierat... ale este aj tie preventivne odcervuje bez diagnostiky... ironia zivota... napisane to znie mozno az vtipne, ale kvoli realnym dosledkom tecu kazdy den potoky slz)

No a nakoniec, radsej ani nechcite vediet o energetickych parazitoch, to by Vam sanka spadla az po zem.
Naposledy upravil lofr : 04.12.12 at 10:30
0 0
petermikuláš petermikuláš

petermikuláš je offline (nepripojený) petermikuláš

pre Lofr: teraz ste ale zaťali neskutočne mimo / celým svojim posledným príspevkom/. Na margo Vášho posledného príspevku odpoviem len toto: Na tému IBS /Irritable Bowel Syndrom/ u nás prekladaný ako syndróm dráždivého čreva som napr. pred štyrmi rokmi viedol doktorandskú prácu jednej moje doktorandky, ktorá písala svoju dizertačnú doktorskú prácu na tému IBS. Okrem iného materiál na ňu získavala aj trojmesačnou stážou v USA, konkrétne v Severnej Karolíne u profesora Drossmanna, čo je vo svete osoba čislo jedna, resp. sa považuje za najväčšieho odborníka na problematiku IBS vo svete. Následne išla táto moja doktorandka aj na troj týždňovú stáž ešte do Británie na kliniku k prof. Whiteheadovi, čo je osoba číslo dva vo svete na danú problematiku syndrómu dráždivého čreva. Následne u nás napísala prácu a len dodám, že táto práca bola bravúrne obhájená pred medzinárodnou doktorskou komisiou za čo získala právom doktorát. V súčasnosti pripravujeme ešte s jedným profesorom internistom a gastroenterológom vydanie odbornej knižky /vedeckej monografie/ o problematike IBS. Nechcel som to písať /nezvyknem tu písať o sebe/, ale pobavili ste ma Vašim odporúčaním o tom, že si mám prečítať čo je to IBS. Sám som publikoval viaceré texty o IBS v odborných lekárskych vedeckých časopisoch, tak prosím, keď sa idete za niečo biť /za nejakú problematiku, ktorú tu na verejnosti pertraktujete pred ľu´dmi/, tak si aspoň niečo naštudujte a nedávajte tu emocionálne videá absolútne nesúvisiace s problematikou IBS a nestrašte a nezavádzajte tu ľudí na porade.
6 0
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

Počas môjho detstva bolo pomerne dosť často frekventované slovo mizerere. Hlavne pri úmrtnosti malých detí na dedinách.
Keď som si teraz prezrela pár videí (pretože ja som vyhľadávala doteraz texty bez obrázkov), tak si kladiem otázku, či nemá táto dg niečo spoločné s touto témou
Inak pred cca 10 rokmi bola na operácii čriev pani zo vzdialenejšej rodiny, akútny zákrok, otvorili, zašili, prepustili.
Vraj nič vážne.
Ako sa to na toto podobá. :-)

Viete niekto vysvetliť, čo je vlastne mizerere? Dostala som sa len ku skromným informáciám. Pokrútenie čriev, ale z akého dôvodu?
0 0
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

mravecs Pozri príspevok

Alebo zomreli rýchlejšie ako dnes
( a aj zdravotné náklady boli preto nižšie)
Myslíš tým, že zomreli rýchlo bez utrpenia, alebo v skoršom veku?
0 0
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

BXLmiami Pozri príspevok
Koľko vzoriek spravia lekári pri vstupnej prehliadke?Neviem,asi jednu ak sú tak nastavené pravidlá.Za socíka sa bežne brávali vzorky 3 a bralo sa to u detí ako signifikantné.
Ono nie je problém pre lekára pred vydaním potravinárskeho preukazu spraviť aj 16 vzoriek,ale uvedomila si si,že potom bude vstupnú prehliadku zamestnanec robiť mesiac a o tom koľko tá vstupná prehliadka bude stáť ani nevravím?Ved tie vyšetrenia stolice niekto musí zaplatiť a poisťovna to nebude.
No vidíte lekári, ako je to krásne zacyklené. Presne ako parazity. Komu to vyhovuje?
Ako si pekne protirečíte http://www.porada.sk/t204782-parazit...ml#post2190728
re: Parazity v tele (petermilukláš)

žiadne samoliečby v tomto prípade, musí s tým ísť k lekárovi, aby sa stanovilo o aké parazity sa jedná a následne aby sa 100% zlikvidovali, lebo v opačnom prípade to pekne roznesie na druhých


Ešte v bývalom režime sa dbalo viac na "občiansku" (inak hrozný výraz) hygienu a zdravie obyvateľov dôslednejšie ako dnes. Dnešný prístup k parazitom v ľudskom tele je veľmi nezodpovedný.
Aj na opravy zubov bolo, doteraz v Čechách sú na štátnu kasu. Rovnako ďalšia pliaga - baktérie.
Otázne je, čo je dôležitejšie, či vydávať peniaze na očkovanie, alebo protiparazitárnu liečbu a prevenciu.
Priateľka lekárka pracovala na detskom v nemocnici. Od nej mám, že niekedy sa objaví pozitívny výsledok zo vzoriek nad 10 ks. Uviedla prípad, že mali až v 16-tej! Ide o to, že vzorka musí zachytiť vajíčka, keď sú páve vylučované. Inak sa nezistia.

Význam slova pravidlo v zdravotníctve, má určite iný význam ako kdekoľvek inde.
"Nastavené pravidlo" mi pripomína kormidlo, teraz zaberieme v tomto odbore, potom v tamtom.
Viem, že lekári viete, prečo mlčíte?

Môj svokor, žiaľ ho tu spomínam v krátkom časovom úseku. Napriek tomu, že sa pohyboval medzi ľuďmi a šéfoval po celý život, tak snáď od narodenia neišiel spať bez troch strúčikov cesnaku. Áno, mal špecifickú vôňu, nie odpudzujúcu. To by si ani nemohol dovoliť. Inak žil striedmo,skromne a absolútne dodržiaval denný režim. Dožil sa v zdraví vysokého veku, nikdy nebol u lekára, bol potrebný až v závere života, odmietol pomoc. Bol by žil možno doteraz. Nebola to životne ohrozujúca dg.
0 0
BXLmiami BXLmiami

BXLmiami je offline (nepripojený) BXLmiami

V čom si protirečíme?Kolega odpovedal zo svojej pozície človeka ktorý o danej problematike publikuje a ja zo svojej pozície,človeka ktorý robí v teréne.10-16 vzoriek-ano je to možné ale koľko tých prípadov tvoja kamarátka mala?Výnimky predsa existujú vždy a tým sa venuje starostlivosť.Ale predsa nebudeme všetkým robiť 10x vyšetrenie na daný problém.Pravidlá vždy a v každom odbore,nielen v zdravotníctve stanovuje ten kto platí.Má právo povedať koľko zaplatí,ked jedno tak jedno,ked tri tak tri,nič Ti nebráni dať si vyšetrovať 10 vzoriek stolice aj každého pol roka,ale za vlastné.Už vidím tie zástupy nadšených buducich zamestnancov,ktorí budú každý druhý den vyše mesiaca chodiť na vzorky stolice aby sme im dovolili nastúpiť do práce a zástupy ešte nadšenejších zamestnávateľov,ktorí to s nesmiernou radosťou všetko zaplatia.
1 0
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
korela Pozri príspevok
Počas môjho detstva bolo pomerne dosť často frekventované slovo mizerere. Hlavne pri úmrtnosti malých detí na dedinách.
Keď som si teraz prezrela pár videí (pretože ja som vyhľadávala doteraz texty bez obrázkov), tak si kladiem otázku, či nemá táto dg niečo spoločné s touto témou
Inak pred cca 10 rokmi bola na operácii čriev pani zo vzdialenejšej rodiny, akútny zákrok, otvorili, zašili, prepustili.
Vraj nič vážne.
Ako sa to na toto podobá. :-)

Viete niekto vysvetliť, čo je vlastne mizerere? Dostala som sa len ku skromným informáciám. Pokrútenie čriev, ale z akého dôvodu?
U novorozenců:
příznaky částečné nebo úplné distální obstrukce střeva (zvracení se žlučí, fekaloidní zápach), při rektálním vyšetření masivní odchod plynů a stolice;
na rozdíl od jiných obstrukcí střeva nebývá zácpa, ale naopak průjem z dysmikrobie;
může vyústit až v těžkou enterokolitidu (i život ohrožující průběh), Cl. difficile;
vede k velkým ztrátám vody a solí a může vyústit ve smrt i během 1 dne.
Výskyt
tvoří asi třetinu všech obstrukcí střeva u novorozenců;
u velké části se projeví až v prvním roce života nebo v batolecím věku (významná příčina dystrofie a malabsorpce).


Dôvod je na širšiu problematiku a nedá sa iba jednou , dvoma vetami vysvetliť ...na to sú odborníci ...
0 1
lofr lofr

lofr je offline (nepripojený) lofr

petermikuláš Pozri príspevok
pre Lofr: teraz ste ale zaťali neskutočne mimo / celým svojim posledným príspevkom/. Na margo Vášho posledného príspevku odpoviem len toto: Na tému IBS /Irritable Bowel Syndrom/ u nás prekladaný ako syndróm dráždivého čreva som napr. pred štyrmi rokmi viedol doktorandskú prácu jednej moje doktorandky, ktorá písala svoju dizertačnú doktorskú prácu na tému IBS. Okrem iného materiál na ňu získavala aj trojmesačnou stážou v USA, konkrétne v Severnej Karolíne u profesora Drossmanna, čo je vo svete osoba čislo jedna, resp. sa považuje za najväčšieho odborníka na problematiku IBS vo svete. Následne išla táto moja doktorandka aj na troj týždňovú stáž ešte do Británie na kliniku k prof. Whiteheadovi, čo je osoba číslo dva vo svete na danú problematiku syndrómu dráždivého čreva. Následne u nás napísala prácu a len dodám, že táto práca bola bravúrne obhájená pred medzinárodnou doktorskou komisiou za čo získala právom doktorát. V súčasnosti pripravujeme ešte s jedným profesorom internistom a gastroenterológom vydanie odbornej knižky /vedeckej monografie/ o problematike IBS. Nechcel som to písať /nezvyknem tu písať o sebe/, ale pobavili ste ma Vašim odporúčaním o tom, že si mám prečítať čo je to IBS. Sám som publikoval viaceré texty o IBS v odborných lekárskych vedeckých časopisoch, tak prosím, keď sa idete za niečo biť /za nejakú problematiku, ktorú tu na verejnosti pertraktujete pred ľu´dmi/, tak si aspoň niečo naštudujte a nedávajte tu emocionálne videá absolútne nesúvisiace s problematikou IBS a nestrašte a nezavádzajte tu ľudí na porade.
Odbornici v praxi

http://www.cas.sk/clanok/227711/joze...am-dostal.html

Lekárka mi po zákroku dokonca povedala, že ide domov a dá si dve deci vínka, lebo takéto niečo vo svojej praxi ešte nezažila,


zaujimave je, ze ja viem presne, ako sa tam ten cerv dostal, a vobec by ma to neprekvapilo, ze sa to stalo na Slovensku, aj ked ide o exotickeho cerva.
A takisto by som nepotreboval 2 deci vinka, aby som to vstrebal.
A to keby mila pani doktorka vedela, ze ich ma v tele pravdepodobne desiatky... a keby vedela, kolko ludi tiez... to by asi potrebovala celu flasku.
0 1
Indeed Indeed

Indeed je offline (nepripojený) Indeed

Existuje na to prostriedok ,ktorý jednoznačne treba skusiť vola sa Para-protect a je distribuovaný sieťou Cali-Vita

treba googliť Calivita International ak link dole Vás nenasmeruje na stránku Cali Vita International

www.calivita.sk


Naposledy upravil Indeed : 11.12.12 at 10:02
0 0
motylik7 motylik7

motylik7 je offline (nepripojený) motylik7

telo zrelej ženy a duša mladej dievčinky ...viac
Zatiaľ najobsažnejší článok o parazitoch som našla tento rok a škoda, že som ho nenašla skôr, lebo by mi dal odpoveď na mnohé otázky. Pani doktorka mi potvrdzuje, že parazity a vírusy lekári nevedia len tak ľahko nájsť http://www.alternativni-medicina.eu/...si-nakazy.html
1 0
lofr lofr

lofr je offline (nepripojený) lofr

http://www.ustream.tv/recorded/28896037

Prednaska o parazitoch od H. Blahovej zacina na 1 h a 16 minute.

Urobte si nazor sami.
1 0
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

lofr Pozri príspevok
http://www.ustream.tv/recorded/28896037

Prednaska o parazitoch od H. Blahovej zacina na 1 h a 16 minute.

Urobte si nazor sami.
Akonáhle som zistila ako sa prenášajú parazity v ľudskom tele, zaujímalo ma, akým všetkým vyšetreniam podstupuje krv pred transfúziami. Vie niekto odpoveď?

Koľko ľudí trpí bolesťami, diskomfortom, doživotnými autoimunitnými ochoreniami, potravinovými intoleranciami, vďaka čomu majú nedostatočnú výživu, telo trpí podvýživou, celkový vplyv na kvalitu života.
Výskum má teóriu, či ľudstvo zvládne parazity, alebo ho oni vyhladia.
Naposledy upravil korela : 03.02.13 at 07:49
0 0
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať