Sledovať
Vianočné ozdoby, dekorácie - ako vyrobiť?
Vianoce sa blížia a ja sa asi už neviem dočkať. Najradšej by som už zdobila. Tak ma napadlo, ak máte nejaké rady a návody, čo tak po domácky doma vyrábate na vianočné dekorácie....lebo ste šikulky, to sa nedá prehliadnuť a nespomenúť
a vždy sú tu dobré rady a veľa dobrých nápadíkov, a samozrejme aj skutky. Pre inšpiráciu.
Ďakujem
a vždy sú tu dobré rady a veľa dobrých nápadíkov, a samozrejme aj skutky. Pre inšpiráciu.
Ďakujem
No veru včera som mala pocit,že už prichadzaju vianoce, ked tak pekne chumelilo bol to úžasny pocit len neviem či ešte take niečo pride, ked budu vianoce. Ja si na vianočny stromček vždy suším pomaranče, jablka a kiwi, no a tiež si vyrabam svietniky podla vlastnej fantázie kde používam čečinu, sušené ovocie, alebo šišky, sušene kvety ktore sušim cele leto no skratka všetko čo v prirode najdem
Večný optimista so zmyslom pre humor, ale aj prísny detailista obľubujúci matematiku a logiku. ...viac
Pochváliť
Chcem sa popýtať, či nemáte náhodou niekto predlohy na vystrihovačky do okien. Viem, že sa to dá kúpiť, ale momentálne sa celá rodina nudíme pred TV, tak by sme sa zabavili a zároveň vyzdobili okná. Ďakujem.
som len človek
Pochváliť
Lydka, tak na vystrihovačky do okien použi detsku web stranku, kde máš nielen na Vianoce ale aj napr. na Velku noc a pod. take vystihovačky:
www.bobrik.cz
www.lackovaj.unas.cz
www.bobrik.cz
www.lackovaj.unas.cz
ahoj ahoj som tu nova prave cerstvo zaregistrovana!!
ja si malujem uz v novembri na okno vianocne motivy vodovymi farbamy a najnovsie som objavila ako vyuzit vypalene ziarovky a to tak,ze pouzijeme servitkovu techniku a oblepime vianocnymi servitkami ziarovky a na vrch urobime usko z drotiku aby sme mohli ziarovky zavestit na stromcek a vela inych veci robim aj so synom
ja si malujem uz v novembri na okno vianocne motivy vodovymi farbamy a najnovsie som objavila ako vyuzit vypalene ziarovky a to tak,ze pouzijeme servitkovu techniku a oblepime vianocnymi servitkami ziarovky a na vrch urobime usko z drotiku aby sme mohli ziarovky zavestit na stromcek a vela inych veci robim aj so synom
Mama troch dospelých detí
Pochváliť ahoj ahoj som tu nova prave cerstvo zaregistrovana!!

A mimochodom si šikuľka, že si toto dala do existujúcej témy a nezakladala inú...
:-D
Pochváliť
Ja som včera dokončila takéto: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3365. Bola to makačka, robila som ich od 11h do 19.30 7 kusov, 4 menšie a 3 veľké, celá ruka ma bolí, ale výsledok je super, ešte kúpim mašle navrch a môžem si ich naaranžovať.
Debaty neslúžia na otázky.
Ak máte otázku založte otázku, pomôžete tak spraviť Poradu prehľadnou databázou riešení.
Ak máte otázku založte otázku, pomôžete tak spraviť Poradu prehľadnou databázou riešení.