Zavrieť

Porady

Recepty s obrázkami - rôzne

43 ročná účtovníčka
Mám rada keď pri receptoch sú aj obrázky tak niečo tu priložím možno nájdete niečo aj pre seba
Naposledy upravil Monika C. : 24.05.09 at 11:28
Usporiadat
babka - ježibabka babka - ježibabka

babka - ježibabka je offline (nepripojený) babka - ježibabka

Zitulda Pozri príspevok
Mäsová bábovka trochu ináč, ako tvoja Olinka...len škoda že pps a neviem to dať do iného formátu.
Mám vyskúšanú aj roládu. Prudko jedlé.

http://www.porada.sk/t113919-p372-co...ml#post1400361
1 0
trisestri trisestri

trisestri je offline (nepripojený) trisestri

kysnuta babovka http://hospodyne.mojerecepty.sk/2009/02/kynuta-babovka/
2 0
avalik avalik

avalik je offline (nepripojený) avalik

Zitulda Pozri príspevok
Mäsová bábovka trochu ináč, ako tvoja Olinka...len škoda že pps a neviem to dať do iného formátu.
pre osky
3 0
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
babka - ježibabka Pozri príspevok
Mám vyskúšanú aj roládu. Prudko jedlé.
1Dara Pozri príspevok
pre osky
...aj pre mňa ......

Vyzerá až prudko jeduvatô ... k sežrání ........
0 0
Mirica-LV Mirica-LV

Mirica-LV je offline (nepripojený) Mirica-LV

2 0
avalik avalik

avalik je offline (nepripojený) avalik

navod na pripravu domaceho masla http://blog.florentyna.cz/2009/01/26/to-je-tvoje-maslo/

4 0
osky osky

osky je offline (nepripojený) osky

to Dara 1-

no ale ked si tu smotanu mas drahu kupit,neoplati sa to.
ked si kupim mlieko z automatu ,tak sa da
ale ratajte s tym ze z vela mlieka vyjde malo masla,ja som robila doma len raz,bolo dobre,ale pochopila som,preco je maslo drahe.
kupim si radsej kvalitne,bio a hotove.

inak ak si chcete urobit z mlieka
-treba ho nechat pri izbovej teplote aj 24 hodin,na vrchu sa nazbiera smotana-tu potom treba zobrat a mlieko nechat dalsi den,
este sa smotana dorobi.
ked bude cela odobrata,mate vlastne odtucnene mliecko a zo smotany si urobite masielko podla navodu na obrazku :-)
4 0
avalik avalik

avalik je offline (nepripojený) avalik

osky Pozri príspevok
to Dara 1-

no ale ked si tu smotanu mas drahu kupit,neoplati sa to.
ked si kupim mlieko z automatu ,tak sa da
ale ratajte s tym ze z vela mlieka vyjde malo masla,ja som robila doma len raz,bolo dobre,ale pochopila som,preco je maslo drahe.
kupim si radsej kvalitne,bio a hotove.

inak ak si chcete urobit z mlieka
-treba ho nechat pri izbovej teplote aj 24 hodin,na vrchu sa nazbiera smotana-tu potom treba zobrat a mlieko nechat dalsi den,
este sa smotana dorobi.
ked bude cela odobrata,mate vlastne odtucnene mliecko a zo smotany si urobite masielko podla navodu na obrazku :-)
ja to skusim ... nejde mi o cenu - ja masla vela nespotrebujem ... na chlebe len dierky zatieram

ano, klasicky z mlieka viem ... u babky ako decko som dojila kravu a aj maslo mutila na klasickej mutelnici
0 0
g.mirka g.mirka

g.mirka je offline (nepripojený) g.mirka

Ahojte dievcence, neviem, ci to tu uz niekde nebolo, ale moja oblubena je baklava
a je strasne jednoducha.
5 0
alaya1 alaya1

alaya1 je offline (nepripojený) alaya1

RECEPTIK : Zloženie:
• 500 g sušienok Bebe
• 4 banány
• 2 vanilkového pudingu
• 9 dcl mlieka

• 20 dkg orechov
• 1 maslo 250g
• 2 dl šľahačky
• 2 sáčky šľahačky
• 1stužovač
• 6 lyžíc Nutella

Príprava:
Zomeľte orechy a zmiešame s 1 vanilkovým cukrom, 2 lyžicami cukru a pridajte 1 dl prevareného mlieka. Poriadne rozmiešajte.
V 6 dl mlieka uvarte 2 pudingy s 2 lyžicami cukru.
Maslo vymiešajte do peny s 20 dkg práškového cukru. K zmesi pridáme pomaly puding ktorý je vychladený. poriadne vymiešame. krém rozdelíme na polovicu..do jednej pridáme vyšľahanú šľahačku z 2 dcl šľahačkovej smotany, a do druhej primiešame orechovú zmes..
Sušienky namáčame do ( 2dcl mlieka s trochou rumu) a ukladáme na plech. Vrstva sušienok, orieškový krém, banány na koliečka, šľahačkový krém, (banány aby nám nesčerneli pokvapkajte citrónovou šťavou.). Tento postup opakujte vrch koláčika ukončujeme vrstvou zo sušienok.., potrieme Nutellou a ozdobíme šľahačkou..



4 0
trisestri trisestri

trisestri je offline (nepripojený) trisestri

recept na tvarohove tasticky vhodne aj pre diabetikov http://hospodyne.mojerecepty.sk/2008...hove-tasticky/
4 0
alaya1 alaya1

alaya1 je offline (nepripojený) alaya1

Piskotova rolada.

dam to tu aj bez receptu, ale napad je to super.
6 0
ivuliatko ivuliatko

ivuliatko je offline (nepripojený) ivuliatko

medúza medzi čučoriedkami (Július Satinský: "ČUČORIEDKY = dievčatá od 15 do 25 rokov, MEDÚZY od 30 do 80 a po osemdesiatke sú STARÉ PRAŽENICE, ktoré majú obrovský zmysel pre humor a o svete si myslia svoje"). ...viac
Bramboráková alchymie
2 0
akeber akeber

akeber je offline (nepripojený) akeber

žienka domáca , mám rada usmiate tváre aj keď nie vždy mi je do smiechu , nemám rada lož a faloš ,a nadutých snobov ...viac


REZY RAFAELO - V eľmi jednoduchý , rýchli a chutný koláč . Fotopostup na blogu

http://receptyakeber.blogspot.sk/201...y-rafaelo.html
4 0
akeber akeber

akeber je offline (nepripojený) akeber

žienka domáca , mám rada usmiate tváre aj keď nie vždy mi je do smiechu , nemám rada lož a faloš ,a nadutých snobov ...viac
Škvarkové pagáče , pekávala ich moja starká ( recept zo zošítka ) . Viem že každá gazdinka má svoj obľúbený recept na pagáče , ja pridávam tento recept pre inšpiráciu......sú fakt veľmi dobré .

http://receptyakeber.blogspot.sk/201...ve-pagace.html


8 0
ivuliatko ivuliatko

ivuliatko je offline (nepripojený) ivuliatko

medúza medzi čučoriedkami (Július Satinský: "ČUČORIEDKY = dievčatá od 15 do 25 rokov, MEDÚZY od 30 do 80 a po osemdesiatke sú STARÉ PRAŽENICE, ktoré majú obrovský zmysel pre humor a o svete si myslia svoje"). ...viac
Recept mi poslal kamarát, vraj fantastické morčacie prsia - zatiaľ som neskúšala, uvidíme
2 0
avalik avalik

avalik je offline (nepripojený) avalik

ked na vas dojde mlsna

opecene kolieska bananov polejte lyzicou medu vymiesaneho s pol lyzicou vody. nechajte trosku skaramelizovat a nakoniec posypte skoricou.

6 0
avalik avalik

avalik je offline (nepripojený) avalik

ivuliatko Pozri príspevok
Recept mi poslal kamarát, vraj fantastické morčacie prsia - zatiaľ som neskúšala, uvidíme
plnku zamenim - tvaroh, spenat a cesnak ... a urcite to bude mnaaam
0 0
hnedoočka hnedoočka

hnedoočka je offline (nepripojený) hnedoočka

snažím sa brať prácu zodpovedne,ale ináč som veselá kopa ...viac
alaya1 Pozri príspevok
Recept :
chlieb si rozkrojite na stvorceky tak aby spodna cast ostala cela, potom vlozite kusky syra, sunky a slaniny (alebo na co mate chut) do medzier, potriete maslom zmiesanym s bylinkami podla chuti a cesnakom... zabalite do alobalu potretého maslom aby sa nepripiekol, zapeciete asi 25 min na 180°C a potom otvorite alobal a dopeciete do hnedasta..

vrelo odporúčam viď...
http://www.porada.sk/t200638-co-dnes...ml#post2265976
2 0
avalik avalik

avalik je offline (nepripojený) avalik

Orzo so špenátom a parmezánom

1 balík cestovín ORZO (slovenská ryža, môže byť aj tarhoňa)
2 pol. lyžice oleja (najlepšie olivový)
2 jarné cibuľky - nakrájať
1 strúčik cesnaku - nasekať
2 lyžice hladkej múky
1 pohár mlieka
špenát - najlepšie čerstvý listový
pol pohára strúhaného parmezánu + ďalší na posypanie na záver
soľ, čierne korenie

1. Orzo uvaríme vo vode podľa návodu (ako cestovinu).
2. Na oleji chvíľu podusíme cibuľku s cesnakom, osolíme a okoreníme. Pridáme múku a spolu opražíme. Zalejeme mliekom a miešame aby sa nevytvorili hrudky. Povaríme cca 8 minút.
3. Pridáme špenát a krátko povaríme - len kým listy zvädnú.
4. Nakoniec pridáme do omáčky parmezán a keď sa rozpustí pridáme aj uvarené orzo. Na tanieri ešte posypeme parmezánom a hneď servírujeme.


http://www.lifeasastrawberry.com/parmesan-spinach-orzo/

Dnes som si to robila a namiesto orza som uvarila tarhoňu ... fajnotka fajnová!
Nabudúce namiesto múky a mlieka skúsim pridať šľahačkovú smotanu.
Naposledy upravil avalik : 04.03.13 at 21:01
4 0
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať