Zavrieť

Porady

...Psia duša...

...originál...
...s povolením adminov oboch stránok otváram túto tému...bude patriť hlavne psíkom, ktorí hľadajú domov, sú v útulkoch, dočasných opaterách a potrebujú dobrých páničkov.....prosím vás, aby ste sa zdržali komentárov, budem sem dávať príspevky zo stránok útulkov, ktoré zdieľam na face, tam je aj kontakt, ak by niekto mal záujem o havenkov.....

..ak niekto potrebuje uverejniť niečo o psíkoch, prosím, môžete sem...uvítame aj mačiatka, ktoré chcete darovať...

...ďakujem vám, že nás chcete...
Naposledy upravil pepsikova : 31.08.12 at 17:13
Usporiadat
pepsikova pepsikova

pepsikova je offline (nepripojený) pepsikova

...originál...
Psia duša


Hľadám domov pre psíka, kríženca (pravdepodobne) amstaffa do 3 rokov. Psíka som našla na ulici kde sa túlal skoro pol roka. Je dosť pochudnutý, ale za to strašný maznák. S fenkami sa znáša, so psíkmi individuálne. Určite nie na stráženie keďže by nikomu nikdy neublížil, ani nestráži. S mačkami sa záša 100% a iné zvieratá mu nevadia. Vhodný je pri deti, ale aj ku starším luďom. Dokáže presedieť celý deň a mojkať sa ale zbožňuje aj prechádzky čiže aj pre aktívnych maldých ľudí. Super by bol aj ku koňom, ja som s ním bola na vychádzke a nepohol sa od koňa. Poslúcha, neuteká. Vhodný aj do bytu, neničí ale aj von. Je zaočkovaný a začipovaný."adopčný poplatok" 15€ za čipovanie a očkovanie (polovica ceny) Okolie NR aj doveziem.

Kontakt: 0904 262 598, 0903 949 804 alebo fb - http://www.facebook.com/kroslakova



2 0
alaya1 alaya1

alaya1 je offline (nepripojený) alaya1

VELMI VELMI VELMI SURNE POTREBUJEME DOCASNU OPATERU PRE TOHTO MALINKEHO ASI 2-3 MESACNEHO PSIKA STENIATKO .MALICKY JE MIX RATLICKA MOZNO S YORKOM .JE TO MEGA SURNE INAK BUDE MUSIET IST DO KOTCA KDE BUDE S VELKYMI PSAMI ,PRETOZE SME TOTALNE PLNY !!!! PROSIM ZDIELAJTE A V PRIPADE ZAUJMU VOLAJTE NA 0907 177 633
JE TO SUUUUURNE !!! Karanténna stanica Topoľčany.

3 0
pepsikova pepsikova

pepsikova je offline (nepripojený) pepsikova

...originál...
Benefičný obchodík OZ Psia duša

Aktualizované približne pred minútou

Za finančný príspevok pre opustené, nechcené a týrané zvieratá si môžete od nás ako darček vybrať jedno z krásnych tričiek a iných vecičiek!
Celú ponuku nájdete v našom benefičnom obchodíku: http://www.obchodik.psiadusa.sk/ Ďakujeme!
1 0
pepsikova pepsikova

pepsikova je offline (nepripojený) pepsikova

...originál...
Romana, Paula a Petra. — v Sastin - Straze.


















2 0
pepsikova pepsikova

pepsikova je offline (nepripojený) pepsikova

...originál...
Dočasná opatera Zbyňov


všade dobre, v posteli najlepšie prajeme dobrú noc a keby mal náhodou niekto ešte trošku miesta v posteli, v peliešku a v srdci, tak Lea, Bony a Bady na nové domovy ešte stále čakajú...


2 0
pepsikova pepsikova

pepsikova je offline (nepripojený) pepsikova

...originál...
Jana Gašparová
...SÚRNE!!!!

velmi pekne Vas poprosim, upozornite vo vsetkych skupinach, ze PROTEST p. Juraja Siegela nie je oficialny.
Kazdy, kto sa ho zucastni riskuje, ze prispeje k zniceniu vsetkej snahy organizacii o negovanie navrhu zakona.
Protest pana Siegela nie je podporeny ziadnou z organizacii a prave vsetky su vyslovene PROTI.

PS: Je to velmi dolezite, keby ste to vedeli aspon na 1 den zazdielat na co najdolezitejsej urovni.

Velmi pekne dakujem.

http://www.facebook.com/events/159397850866708/

(ďakujem Llívii, že našla správne meno toho pána..opravila som ho tu)
Naposledy upravil pepsikova : 03.10.12 at 06:34
3 0
pepsikova pepsikova

pepsikova je offline (nepripojený) pepsikova

...originál...
NADĚJE KAVALÍRA - Charlie‎: ‎JENNY - HLEDÁ DOMOV!!!!!!!!!!

JENNY - HLEDÁ DOMOV!!!!!!!!!!
Bohužel současná majitelka Jenny měla mozkovou příhodu a o Jenny už se nemůže starat. HLEDÁME JENNY OPRAVDU NÁDHERNÝ DOMOV, KDE BUDE ROZMAZLOVANÁ!!!!!! Jenny je aktivní pejsek, asi 7letá. Je malinká, má kolem 5 kg. Je naočkovaná, odčervená, zvyklá žít uvnitř domu. Má hygienické návyky. Je to velmi umazlená princezna. Budu za vámi pořád chodit a bude si maximálně užívat každého mazlení. Jenny je momentálně u Prahy. tel +420 605 376 909 nebo +420 732 322 224 13.1.2012 JENNY (Betty) z Nových Zámkov 13.1.2012 byla Jenny (ještě Betty) převzata mezi dveřmi od množitele beze slov. Měla očkovací průkaz a byla očkovaná hned ten den spala u Nátálie v Brně 14.1.2012 ještě Betty jde k Miriam do dočasného opatrování. Přišla k ní na návštěvu známá a Betty .....už JENNY si ji získala a zůstala u ní. Bydlí u Benešova. Paní chodí často i s Jenny k Miriam na návštěvu. Miriam finančně přispěje na její veterinární péči, konkrétně na ošetření zoubků a sterilizaci. Paní Jenny moc miluje a rozmazluje :-)))) Je moc sikovna, krasne chodi na prochazky a je velmi cistotna. Spinka s pani u postele na polstari. Je to jeji milacek.

Autor: NADĚJE KAVALÍRA - Charlie
1 0
pepsikova pepsikova

pepsikova je offline (nepripojený) pepsikova

...originál...
Psia duša


Theo sa našiel v Košiciach - Šaca. Na asanačke strávil 6 dní a potom putoval ku nám domov. Je vykúpaný - mal blšky , ktoré po prípravku odpadli. Psík je kastrovaný, milý a má rád všetkých psíkov. Vek cca 2 roky. Bojí sa výťahu z čoho dedukujeme , že žil pravdepodobne v dome. Pôvodného majiteľa sme nenašli, ak ho poznáte, kontaktujte nás. Tiež pre neho hľadáme súrne dočasnú opateru alebo nový domov. Kontakt: 0915 567 357.



2 0
verkaz verkaz

verkaz je offline (nepripojený) verkaz

Nekupujte zvieratká. Adoptujte! sdílel(a) příspěvek (fotka) uživatele OZ Strážni anjeli.Lupo kríženec teriéra hľadá domov!

2 0
verkaz verkaz

verkaz je offline (nepripojený) verkaz

Dogs/Psy/Pejsci sdílel(a) příspěvek (fotka) uživateleutulokZilina.sk.PAT a MAT - 2-2,5 kg, v dospelosti stredného vzrastu, ešte šteniatka. Títo dvaja krásavci sa k nám dostali 3.10.2012. Sú to ešte maličké šteniatka, obaja chlapčekovia. Sú nebojácni, hraví, veľmi priateľskí. HĽADÁME IM NOVÝ DOMOV alebo DOČASNÚ OPATERU, tel. 0905 670 180 alebo 0903 555 445
http://www.facebook.com/media/set/?


1 0
pepsikova pepsikova

pepsikova je offline (nepripojený) pepsikova

...originál...
Psia duša


Občianske združenie Psia duša pripravilo výstavu s názvom "Život psa nemusí byť pod psa". Výstava má motivovať ľudí k adopcii opustených psíkov.

Autorka výstavy Zuzka Kováčová:
"Cieľom výstavy je nielen motivácia ľudí k adopcii psíkov z útulkov a občianskych združení zaoberajúcich sa touto problematikou, ale aj motivácia k zodpovednejšiemu prístupu človeka k domácim miláčikom a k ostatným živým tvorom. Je dôležité nielen zvýšiť dopyt, ale aj znížiť ponuku opustených psíkov. Dúfame, že sa nám podarí minimalizovať podnety, ktoré spôsobujú zvyšovanie počtu takýchto prípadov: zanedbaná starostlivosť, zanedbávanie základných fyziologických potrieb psa, zlý prístup k výchove, nezvládnutie výchovy, nekontrolovateľné množenie, neustráženie fenky/psíka v čase hárania a nárast nechcených šteniat, množenie psíkov pre peniaze, týranie..."

Viac info tu - http://psiadusa.sk/proj03.htm

Tešíme sa na vašu účasť a určite pozvite aj svojich priateľov! Zdieľajte.




3 0
pepsikova pepsikova

pepsikova je offline (nepripojený) pepsikova

...originál...
Psíky ako kšeft

Ľudia totiž už dávno pochopili, že množenie je dobrý kšeft, v ktorom je však blaho psíkov na poslednom mieste. Stávajú sa z nich stroje na rodenie. Taký je aj Liov príbeh, ktorého vzali od množiteľa.

"Liuško bol vo veľmi zlom výživovom stave, podvyživený, zablšený, začervený, mal zapálenú kožu, choré ušká, dredy," priblížila záchrankyňa zvieratka. Neskôr mu zistili aj chorobu srdca.
Množiteľ sa nestará

Množiari však so psíkmi na veterinu nechodia – jednak to stojí peniaze a veterinár by zrejme odhalil aj to, na čo sú zneužívaní. Podľa skúseností aktivistov, ktorí množiarne videli, jesť dostávajú zväčša len najlacnejšie granule či chlieb rozmočený vo vode a žijú v otrasných podmienkach.
Týrané fenky

"Fenky, ktoré rodia tieto lacné šteniatka, sú týrané, držané v malých priestoroch, v tme, zime, sú napichávané steroidmi, aby mohli rodiť aj viac krát do roka," uviedla autorka kampane "Lacné šteniatka" Magdaléna Fülöpová.
Keď prestanú rodiť, množiteľ sa ich zbaví – hocijakým spôsobom, prinajlepšom ich dá do útulku či ponúkne cez inzerát. "Len od začiatku roka sme odobrali množiteľom 50 psíkov," priblížila záchrankyňa psíkov Alžbeta Bílená.
Čistokrvného psa bez papierov nekupujte! Pre toto...

  • 30. september 2012Zdroj: noviny.sk, TV JOJ/Marianna Mašátová
  • zdieľať:
  • veľkosť písma

Na inzertných portáloch nájdete v ponuke množstvo psíkov rôznych veľkostí aj plemien, za niekoľko eur. Sú vraj čistokrvní, avšak nemajú preukaz pôvodu. Ak máte zvieratá len trochu radi a predstava ich týrania vás desí, vyhnite sa takýmto ponukám oblúkom. Rodičia týchto šteniatok totiž väčšinou žijú v pekle.
Čivavy, jorkšírovia, maltézaci, mopslíci alebo jack russel – to sú niektoré z rás, ktoré momentálne letia. Za túto popularitu však tieto psíky platia tvrdú daň.
Z psíka mačka vo vreci

Možno si aj vy poviete, že chcete čistokrvného psíka a načo je vám preukaz pôvodu, keď nechcete vystavovať. Hlavné, že psíka kúpite za pár eur. Je viac ako isté, že tým prispejete k tomuto otrasnému biznisu. Riskujete však aj to, že váš psík bude akousi mačkou vo vreci.
4 0
pepsikova pepsikova

pepsikova je offline (nepripojený) pepsikova

...originál...
Dočasná opatera Zbyňov


Falco je od dnes v teplúčku v dočasnej opatere, veľká vďaka Dominike s rodinou, že sa nášho bojka ujali


Falco
Autor: Domka Mymy Weissová
Fotky: 4
3 0
verkaz verkaz

verkaz je offline (nepripojený) verkaz


Pomoc pre opustené a týrané zvieratká

vek - šteňatá 2 ks
pohlavie - čierny pes, biela sučka
veľkosť - malá
farba - čierna, biela
srsť - krátka
plemeno - kríženec labradora
povaha - prítulná, priateľská, hravá,

V prípade zaujmu volajte na t.č.: 0905 302 063

1 0
pepsikova pepsikova

pepsikova je offline (nepripojený) pepsikova

...originál...
Spajky opať hľadá nový domov, adoptoval si ho pán, ktorý je žial zrazu dosť pracovne vyťažený a Spajky je ešte mladučký psík, ktorý potrebuje veľa pohybu a sem tam ešte aj usmerniť....


Spajky hľadá domov...
Spajky je mladý /max 1,5 ročný/ labrador, ktorému sme súrne hľadali minulý tyžden dočasnu opateru, lebo mu hrozilo zastrelenie. Ujala sa ho veľmi milá pani, ktorá mu chcela poskytnúť stály domov, žial ukázalo sa, ze má na psíkov silnú alergiu. A tak je Spajky v novej dočasej opatere a čaká na nový domov. Spajky je znášanlivý so psíkmi i fenkami, pri ľudoch sa zo začiatku prikrčí akoby čakal úder, ale ked zistí, ze mu nič nehrozí je veľmi priateľský. V dočasnej opatere už veselo šantí s deťmi zo susedstva, či je isto vhodný i do rodiny s deťmi. Ak chcete o Spajkym viac info, prípadne mu poskytnúť nový domov, volajte: 0905 302 631

Autor: Dočasná opatera Zbyňov
1 0
verkaz verkaz

verkaz je offline (nepripojený) verkaz

Julia Sakalova sdílel(a) příspěvek (fotka) uživatele KS Zvolen.Riško tiez tuzi po domove ....nikomu sa nepaci ????? caka v KS Zvolen !!!

1 0
verkaz verkaz

verkaz je offline (nepripojený) verkaz

Foxteriér ALDOAldíka priviezla do útulku hliadka mestskej polície, ktorá bola upozornená občanmi, že psík je uviazaný na jednom mieste už pridlho a majiteľ sa nevracia. Podľa známky ktorú mal na krku sme zistili majiteľa vo Zvolene a tak sme sa potešili, že psík pôjde domov, no čakalo nás sklamanie. Alda sa majiteľka vzdala a darovala ho do Žiaru. Dostali sme aj číslo na novú majiteľku, no telefón je vypnutý. Aldo je 9 ročný foxteriér, ktorý je však plný života a je stále v dobrej forme. Hľadáme mu nový domov. V prípade záujmu volajte prosím na čísla 0904 609 772, 0908 661 737. Volajte v pracovné dni medzi 9 a 19 hodinou. Na sms nereagujeme. Vďaka

Od: OZ Strážni anjeli

1 0
verkaz verkaz

verkaz je offline (nepripojený) verkaz


Robinko hlada domov!!!0902 105 101
— vBardejov, Presov.
1 0
pepsikova pepsikova

pepsikova je offline (nepripojený) pepsikova

...originál...
Miška hľadá domov.

Miška hľadá domov
Miška je ca 4 mesačné šteniatko v budúcnosti menšieho vzrastu. Je priateľská a nebojácna, také živé striebro . Momentálne žije v rod. domčeku s prístupom na záhradu, hyg. návyky má už takmer 100%. Do nového domova pôjde očkovaná a čipovaná. Ak by chcel nietko túto krásku domov, volajte 0902091164Autor: Dočasná opatera Zbyňov
Fotky: 5
2 0
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať