Kapusnicu môžeš navariť vo väčšom hrnci len raz a potom si ju jednoducho zasterilizuješ do 7dcl pohárov a zohriať potom už zvládneš
. Ja tiež nerada varím. Varím preto, že musím kvôli rodine. Začínam o 10,00 a do 12-tej mám hotovo. Ale nevarím také zložité, iba v nedeľu. Keď som sa vydávala, vedela som akurát rascovú polievku a špagety z internátu. To bolo všetko. Potom som varila systémom : To nechutilo ako od maminky ? Niečo tomu chýba. Ale čo ? Mobily neboli, telefón sme nemali. Kuchárske knihy boli nie pre začiatočníkov, ale pre pokročilých. Veď ktorý začiatočník vie, že "urobíme si zápražku" Ako ??? Koľko múky, koľko oleja ???? "upečieme" na koľko stupňov ?, to už nenapísali.
Otrava je variť pre jedného a stále inak. Skús si navariť viac a buď si napríklad mäso zasterilizuj alebo zamraz.
Treba sa naučiť na teplú stravu, lebo pôjde ti žalúdok dolu vodou.