Zdravím, chcel by som realizovať svoj nápad a spraviť eshop s oblečením, doteraz som takto predával iba elektroniku tak chcem skúsiť aj nejaký iný segment. Začal som to teda budovať a zháňať si informácie, už hodiny hľadám dodávateľov ale som úplne bezradný, našiel som niečo v ČR, niečo aj u nás no všade majú toho len málo a väčšinou ich internetová prezentácia je úplne slabá (napr. taký Eurostock). Zamerať by som sa chcel skôr na značkové a kvalitné oblečenie ako na rôzne čínske handry či veci zo Starej Vajnorskej, či PL. Pri elektronike vám stačí mať 2-3 dodávateľov a rovno predávate, v oblečení a doplnkoch to takto ale zjavne nefunguje.
Tiež napríklad všetci dodávatelia používajú cez obrázky vodotlač - snád si sortiment nebudem musieť sám reálne nafotiť na nejakej figuríne (?).
Zo začiatku nechcem nakupovať veľa naraz ale skôr menej a s rozvahou podľa toho čo sa bude javiť, že sa bude lepšie predávať.
Nemáte teda prosím kontakt na niekoho alebo nevedeli by ste ma aspon nejak usmerniť, čo ďalej vo výbere dodávateľa a načo sa zamerať? Google nejaké výsledky dal, ale aj tak sa mi z nich veľa nepozdáva. Ešte by som pripomenul, že sortiment má byť orientovaný na ženy (bude tam móda, obuv a doplnky)... Vopred ďakujem