Zavrieť

Porady

Politika s humorom

V nadväznosti na momentálnu dusnú atmosféru v sférach podnikateľských a politických otváram takúto zásuvku...
Téma je uzavretá.
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Keby niekto iný, ale Gordulič :-))))))))))))))))
Asi ho predtým mama pozvala na ďalšie pivo.
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

Nandrolon
Keby niekto iný, ale Gordulič :-))))))))))))))))
Asi ho predtým mama pozvala na ďalšie pivo.
Tiež ho nemusím ale ....
Tweety Tweety

misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Nesledujem ho, ale v mnohom (svojim spôsobom) poukázal na pravdu. Na pravdu o tom, aký je vlastne pán, ktorý "rozhoduje" o našich, vašich životoch.
misoft misoft

Žitňanskej charakter. Rozhoduje.

misoft misoft

Tweety Tweety

Len tak ďalej.
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

Tweety
Preklikala som sa k textu, nevidím podstatný rozdiel vo význame, citujem, však ide iba o politiku s humorom, alebo záleží na forme? :

"dusansl Príspevok zbalený
spam

Odpoveď na položenú otázku je celkom jednoduchá. Lebo sme ako národ naivný a nie celkom svojprávny.
Len si milý spoluobčania , pospomínajte čo Vám rôzny táraji a dobre platení hochštapleri , ktorým bolo umožnené vyliesť na tribúny v roku 1998 narozprávali o svetlej budúcnosti. Boli to zn §šky nehanebných bludov o možnostiach a o tom ako bude môcť každučký Slovák žiť doma ako v raji.
Ani slova o bezdomovcoch. O bezuzdnom rabovaná spoločného majetku, privatizérov, politikov, mafiánov a čo ja viem akej čvargy, ktorá každodenne desaťročia rabuje a potichu ukladá na svoje domáce a zahraničné anonymné ban- kové kontá o.i. aj v daňových rajov.
A deje sa tak stále, na čele týchto rabujúcich hôrd sú Vami volení politici a to bez výnimky na všetkých stupňoch štátnej správy.
tak prečo by neboli na úrovni obcí a miest. S peňazí ktoré úspešne ulúpia od vo -ličov si rôznymi spôsobmi napchajú papule a vrecká, aby Vám všetkým opäť pred voľbami nasľubovali aj modré z neba.
Lebo čo oni sľúbia , ani boh nesplní !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak preto!
V Ugande, v Slomálsku a v im podobným štátom , by ľudia kúpili trochu cementu a namiešali betón, do ktorého b y namočili čapice.
A keď strvdnú, išli by a nimi by pohladkali všetkých vyššie menovaných.
Tak to je moja rada. Dusansl"
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
korela
V Ugande, v Slomálsku a v im podobným štátom , by ľudia kúpili trochu cementu a namiešali betón, do ktorého b y namočili čapice.
Reagujem len na citované...ten zvyšok je v podstate v poriadku.
Takže ak takto radí Dusansl a Ty nevidíš rozdiel vo forme ?

Nuž odpoveď je asi taká.
Kde by vzali tí obyvatelia ten cement ? Veď tam sa stavia z hliny....ale to je vedľajšie.
Skôr by ma zaujímalo, prečo už dávno tak neurobili tí afričania ???
Lebo

UGANDA
"Tí dostávajú od polo-diktátora, ktorý je teraz pri moci v Kampale a nehodlá ani po 30 rokoch v úrade odísť, 60 násobok bežného zárobku ľudí v hlavnom meste. Je tam neskutočná korupcia. Terajší „prezident“ vlastne vládne pomocou nej, lebo aj keď usporiada akože voľby, pomocou podplácania a peňazí dosiahne vždy tých 68-70%. Ľudia sa tam z neho smejú, že ho len mŕtveho odnesú z toho prezidentského kresla, ktoré si vyárendoval. Má úrady a armádu obsadenú svojimi ľuďmi a je v úrade „pevne zabetónovaný“.
http://stefanpatrikkovac.blog.sme.sk...-v-afrike.html

SOMÁLSKO
Podľa rebríčka Business Insider je najskorumpovanejšou krajinou sveta Somálsko.
http://finweb.hnonline.sk/rebricky/5...sa-kde-najviac

SVET
http://www.tvnoviny.sk/zahranicne/17...edky-prieskumu

Poznámka :
Téma je vraj "politika s humorom"....no mne do smiechu teda nie je z tej neznalosti určitých informácií.
....a potom diskutuj na úrovni.
misoft misoft

korela

Preklikala som sa k textu, nevidím podstatný rozdiel vo význame, citujem, však ide iba o politiku s humorom, alebo záleží na forme? :

spam

............................................. Dusansl"
Skrátil som citáciu, ale jedno ma na tebe zaráža.
Na kieho ďasa si sem dávala toto, keď to bolo dávnejšie vyhodnotené ako SPAM - teda s tým nesúhlasili, nechceli to ostatní.
Alebo aj ty snáď chceš SPAMovať.
Za toto schytáš mínusku.
misoft misoft

misoft misoft

Nová Jalta - už čoskoro
Tweety Tweety

Tweety Tweety

Tweety Tweety

Tweety Tweety

shou mast gou on

http://www.pluska.sk/spravy/z-domova...=pluska&utm_me
KoxXxo KoxXxo

KoxXxo je offline (nepripojený) KoxXxo

mari2x mari2x

mari2x je offline (nepripojený) mari2x

korela
Tweety

spam

Odpoveď na položenú otázku je celkom jednoduchá. Lebo sme ako národ naivný a nie celkom svojprávny.
Len si milý spoluobčania , pospomínajte čo Vám rôzny táraji a dobre platení hochštapleri , ktorým bolo umožnené vyliesť na tribúny v roku 1998 narozprávali o svetlej budúcnosti. Boli to zn §šky nehanebných bludov o možnostiach a o tom ako bude môcť každučký Slovák žiť doma ako v raji.
Ani slova o bezdomovcoch. O bezuzdnom rabovaná spoločného majetku, privatizérov, politikov, mafiánov a čo ja viem akej čvargy, ktorá každodenne desaťročia rabuje a potichu ukladá na svoje domáce a zahraničné anonymné ban- kové kontá o.i. aj v daňových rajov.
A deje sa tak stále, na čele týchto rabujúcich hôrd sú Vami volení politici a to bez výnimky na všetkých stupňoch štátnej správy.
tak prečo by neboli na úrovni obcí a miest. S peňazí ktoré úspešne ulúpia od vo -ličov si rôznymi spôsobmi napchajú papule a vrecká, aby Vám všetkým opäť pred voľbami nasľubovali aj modré z neba.
Lebo čo oni sľúbia , ani boh nesplní !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak preto!
Tož k tomuto
" čo Vám rôzny táraji a dobre platení hochštapleri , ktorým bolo umožnené vyliesť na tribúny v roku 1998 narozprávali o svetlej budúcnosti. "
- rôzny = radšej s "i"
- táraji = redšej nepočúvať
- vyliesť = radšej "vyliezť"
- 1998 = radšej 1989
- svetlej = radšej "sivej"
v dvoch (asi nejako zle vylosovaných) riadkoch toľko nepresností ?
Tweety Tweety

Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať