Preklikala som sa k textu, nevidím podstatný rozdiel vo význame, citujem, však ide iba o politiku s humorom, alebo záleží na forme? :
"dusansl Príspevok zbalený
spam
Odpoveď na položenú otázku je celkom jednoduchá. Lebo sme ako národ naivný a nie celkom svojprávny.
Len si milý spoluobčania , pospomínajte čo Vám rôzny táraji a dobre platení hochštapleri , ktorým bolo umožnené vyliesť na tribúny v roku 1998 narozprávali o svetlej budúcnosti. Boli to zn §šky nehanebných bludov o možnostiach a o tom ako bude môcť každučký Slovák žiť doma ako v raji.
Ani slova o bezdomovcoch. O bezuzdnom rabovaná spoločného majetku, privatizérov, politikov, mafiánov a čo ja viem akej čvargy, ktorá každodenne desaťročia rabuje a potichu ukladá na svoje domáce a zahraničné anonymné ban- kové kontá o.i. aj v daňových rajov.
A deje sa tak stále, na čele týchto rabujúcich hôrd sú Vami volení politici a to bez výnimky na všetkých stupňoch štátnej správy.
tak prečo by neboli na úrovni obcí a miest. S peňazí ktoré úspešne ulúpia od vo -ličov si rôznymi spôsobmi napchajú papule a vrecká, aby Vám všetkým opäť pred voľbami nasľubovali aj modré z neba.
Lebo čo oni sľúbia , ani boh nesplní !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak preto!
V Ugande, v Slomálsku a v im podobným štátom , by ľudia kúpili trochu cementu a namiešali betón, do ktorého b y namočili čapice.
A keď strvdnú, išli by a nimi by pohladkali všetkých vyššie menovaných.
Tak to je moja rada. Dusansl"