Zavrieť

Porady

Politika s humorom

V nadväznosti na momentálnu dusnú atmosféru v sférach podnikateľských a politických otváram takúto zásuvku...
Téma je uzavretá.
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Hmmmmm...... starý film Zemianska česť.... tiež pánske huncútstva..... toto mi to teraz pripomína......
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

Tweety Tweety

Ing. Ľubomír Janoška Ing. Ľubomír Janoška
Nandrolon
http://www.topky.sk/cl/100535/161956...ravanie-burana
Doporučujem HLAVNE pozrieť to video :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))
Tak som sa už dávno nezasmial, slzy mi tečú. Tentokrát to Danko vyhral, s tou diagnózou :-)))))))))))))))))))
No neviem, či vyhral, zverejňovanie informácií o zdravotnom stave je protizákonné.
Popri tomtom, že to je zákerné a úbohé.
Tweety Tweety

Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

Ing. Ľubomír Janoška
Nandrolon
Doporučujem HLAVNE pozrieť to video :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))
Tak som sa už dávno nezasmial, slzy mi tečú. Tentokrát to Danko vyhral, s tou diagnózou :-)))))))))))))))))))
No neviem, či vyhral, zverejňovanie informácií o zdravotnom stave je protizákonné.
On žiaden zdravotný stav nezverejnil a modré knižky nie sú tajné.
Ing. Ľubomír Janoška Ing. Ľubomír Janoška
Nandrolon
Ing. Ľubomír Janoška
Nandrolon
On žiaden zdravotný stav nezverejnil a modré knižky nie sú tajné.
Daj nejakú citáciu, podľa ktorej modré knižky nie sú tajné. Zdravotná spôsobilosť patrí do osobitnej kategórie osobných údajov, ktoré sú chránené v prísnejšom režime.
misoft misoft

Nuž to, že niekto je držiteľom modrej knižky - to tajné nie je (výhradne), ale dôvod, prečo mu bola vydaná - to už tajné je.
misoft misoft

Nandrolon Nandrolon

misoft
Nuž to, že niekto je držiteľom modrej knižky - to tajné nie je (výhradne), ale dôvod, prečo mu bola vydaná - to už tajné je.
Podľa mňa dôvod nezverejnil.
misoft misoft

Čo si tam vravia.... je mi u prdele..... veď vyššie som naznačil - pánske huncútstva....
Nandrolon Nandrolon

Danko nasral všetkých modroknižkárov :-))))))))))))))))))))))))) tí už ho voliť nebudú :-)
misoft misoft

Šak už kapitáňom je..... tak je to jedno.....

Ale ako dobre, že len kapitáňom - aspoň ho nemusím zdraviť (salutovať) - bo i ja som kapitáň.....
sito sito

sito je offline (nepripojený) sito

Ešteže, že si ten, len kapitáň, keby kapita - lista?

Tie pánske huncútstva? Ako to povedal major terazky? " Čo bolo, to ... je, len tá česť im chýba, titul ZEMANA, nie. A zem, dosť si jej nakradli, teda za babku kúpili v súlade so zákonom, že?
misoft misoft

Tweety Tweety

Tweety Tweety

ivuliatko ivuliatko

ivuliatko je offline (nepripojený) ivuliatko

medúza medzi čučoriedkami (Július Satinský: "ČUČORIEDKY = dievčatá od 15 do 25 rokov, MEDÚZY od 30 do 80 a po osemdesiatke sú STARÉ PRAŽENICE, ktoré majú obrovský zmysel pre humor a o svete si myslia svoje"). ...viac
Turnaje v šachu budou za pár měsíců ještě větší nuda.

EU se chystá schválit kvóty, že musí střídavě vyhrávat černé a bílé figurky, jinak je to zjevná podpora rasismu.

Stejně, jako je rasistické pravidlo, že bílý táhne jako první.

Další změnu prosadily neziskové feministické organizace, a to takové, že král i královna mají stejná práva a je tedy možné dát šach/mat králi i královně - aby šlo o genderově vyváženou hru.

Nicméně pokud by král chtěl dát šach královně, pak jde o domácí násilí a královna si jako odškodné přivlastňuje obě jeho věže, aby měla kde bydlet, stejně jako oba jeho koně, aby měla na čem jezdit nakupovat.
ivuliatko ivuliatko

ivuliatko je offline (nepripojený) ivuliatko

medúza medzi čučoriedkami (Július Satinský: "ČUČORIEDKY = dievčatá od 15 do 25 rokov, MEDÚZY od 30 do 80 a po osemdesiatke sú STARÉ PRAŽENICE, ktoré majú obrovský zmysel pre humor a o svete si myslia svoje"). ...viac
vicktor vicktor

vicktor je offline (nepripojený) vicktor

ja si myslim, ze normalny clovek (moja manzelka nie celkom suhlasi) ...viac
Ad sachove figurky:
Vcera som kdesi cital ze reklama (nie u nas) na Niveu "biela znaci cistotu" musela byt stiahnuta lebo ma rasisticky podton.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať