Ahojte,
zľavový portál HyperZľava.sk skrachoval ... a to sa dozviem len vlasnou iniciatívou ani emailom sme nedostali žiadnu správu nič. Vzhľadom na to že na danej stránke mam zakúpené zľavy ktoré som do dnešného dňa neobdržala a nebolo ich málo tak som trašne vytočená a sklamaná cekovo zo zľavových portálov a nemá to svoju úroveň ani dôverihodnosť.
Písala som na portál zlavy.odpadnes.sk kde mali tiež tuto hyperzlavu zahrnutu a dostala som takuto odpoveď:
Dobrý deň,
www.odpadnes.sk je len agregátor zliav, nie zľavový portál, my len zverejňujeme zľavy portálov, s ktorými máme uzavretú dohodu o spolupráci.
S Hyperzlavou nespolupracujeme, resp. sme už nespolupracovali od minulého roka. Články a informácie, ktoré sme uverejnili na našej stránke, boli pre všetkých, aby sa vyhli nákupom na uvedenom portály.
Pri objednávkach zasielate peniaze priamo na zľavový portál a ten zasiela aj zľavové poukazy. My ako agregátor nemáme právo ani možnosť takéto úkony robiť.
Bohužiaľ, nevedeli sme zákazníkov upozorniť, že niečo také hrozí, pretože ako som už písala, s portálom Hyperzľava sme v uvedenom čase nespolupracovali.
Ak máte zakúpené poukazy a vouchre Vám boli zaslané, dodávateľ je povinný poskytnúť Vám zakúpenú službu, resp. tovar.
Ak by ste mali ešte nejaké otázky pokojne ma kontaktujte.
--
S pozdravom
Ing. Veronika Bartová
Reklamačné oddelenie
odpadnes.sk prevádzkuje obchodná spoločnosť
ADV Europe, s.r.o., viac info na
www.adv.sk
A následne som si pýtala kontakt na niekoho zodpovedného a dostala som túto odpoveď:
Dobrý deň,
bohužiaľ, s Hyperzľavou sa už neskontaktujete. Bolo by dobré, keby sa všetci s rovnakým problémom spojili a nahlásili na SOI žiadosť o vrátenie peňazí, ktoré ste zaslali na účet portálu a nedostali ste od neho nijakú odozvu, ani voucher.
--
S pozdravom
Ing. Veronika Bartová
Reklamačné oddelenie
odpadnes.sk prevádzkuje obchodná spoločnosť
ADV Europe, s.r.o., viac info na
www.adv.sk
takže z jednej strany máme nárok na vrátenie penazí alebo zakúpenej služby ale z druhej strany nie ... pokiaľ by sme chceli každý osobitne vrátenie penazí nikam sa nedostaneme ... Trebalo by zozbierať niekoľko ľudí ktorý majú podobnú nepríjemnu skúsenosť a posunúť to ďalej. Viem že nikomu sa nechce ísť do ťahaníc a opletačiek ale keď každý zaujme tento prístup tak si nikdy nedosiahneme svojich spotrebiteľkých práv a nedostaneme čo nám patrí.