@Dantess: hladaj po internete
aj ja som hladal. ako si mi vedel dodat wiki, urcite najdes aj ine zdroje.
v kazdom pripade ale tretikrat zopakujem, ja som to prakticky vyskusal. spravne mletie, spravne utlacenie, spravny tlak v hlave, spusteny timer spolu s cerpadlom a pri 60 s cerpadlo vypnute, objem odhadom odmerany. preto som pisal, ze to bolo niekde okolo 90 ml.
nenapisal som, ze musi. pisal som, ze tak sa to ma. pokojne mozes zakaznikovi aj ty doliat. urcite to nebude technicky prehresok. bude to len neslusne voci zakaznikovi, pretoze tam ide prave o to, aby si to on dolial ako chce.
a na certifikaty sa tu s tebou rozhodne hrat nebudem. a vobec nie preto, ze ho nemam, ale preto, ze je to smiesne, kam sa to pokusas nasmerovat
certifikat v tomto pripade predsa nic neznamena.
ja mat kaviaren, kaslem na certifikaty. pre mna ako kavickara a kaviarnika by bolo podstatne, ze obsluha vie pripravit spravne prave espresso a nie to, ze ma doma na stene zaveseny certifikat. ten kavu nerobi
teda to vsetko za podmienky, ze nejaky zakon ten certifikat nevyzaduje...
takze to ber v pohode a len ako diskusiu.