Zavrieť

Porady

Domáce cestoviny sú tvrdé, prečo?

Spravil som si s pol. múky, vajíčka, trocha vody cesto, vyvalkal, nechal odstáť, narobyl širšie rezance, ale po uvarení asi 5-8 min sú akosi tie rezance tvrdšie! Ako to? Kde je chyba?
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

    Tweety je offline (nepripojený) Tweety

    Tweety
    Vo vajíčkach. Určite si dal na jedno cestíčko viac vajec.
    Naposledy upravil Tweety : 04.06.14 at 19:59

    555555 je offline (nepripojený) 555555

    555555
    Nesmieš tam dať vodu.Robím napr.tenké rezance a vydržia aj niekoľko týždňov,ale len vajcia a múka a soľ.

    Darina1234 je offline (nepripojený) Darina1234

    Darina1234
    spravil si si tuhe cesto, musi byt take akurat, ja robi,m z hrubej muky, 1 vajce a pridavam aj vodu

    Domáce cestoviny sú tvrdé, prečo?

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.