Zavrieť

Porady

Porada - osobné stretnutie

ekin ekin

ekin je offline (nepripojený) ekin

Vážení prispievatelia, chcela by som navrhnut, aby ste sa vyjadrili k moznosti občasnych, mozno v buducnosti pravidelnych, osobnych stretnuti (zatial navrhujem pre košičanov a "blizke" okolie)
Čo vy na to? Ma niekto nejake vhodne priestory, ktore by nam mohol gratis ponuknut? My by sme sa tam mohli zísť a gratis si poradit, vysvetlit... Neznamena to hned zajtra, ci buduci tyzden, ...... rada by som zistit vas nazor na to. Pride čas, ked nam bude horucejšie, ako je dnes, a vtedy každa rada - aj porada bude dobrá .
Tak mladší aj starší, krajší aj peknejší, múdrejší aj najmúdrejší - píšte!
Usporiadat
Luna Luna

Luna je offline (nepripojený) Luna

Nápad je to fajn,ale ja som z BB.
Menej reklamy? Zaregistrujte sa! - Žiadne vyskakovacie reklamy!
Braňo Braňo

Braňo je offline (nepripojený) Braňo

A čo Púchov, resp. Trenčiansky kraj?
ANNA ANNA

ANNA je offline (nepripojený) ANNA

Nápad je to veľmi dobrý len to naše malé Slovensko je veľké. Ale určite by stálo zato dať sa dokopy aspoň podľa krajov.
Marta V Marta V

Marta V je offline (nepripojený) Marta V

Ja by som bola tiež za, ale som z Detvy.
M3G M3G

M3G je offline (nepripojený) M3G

Svet je že vraj malý a Slovensko je veľké? Nejako sme narástli vstupom do EÚ

Počkáme "pár" dní na diaľnicu KE-BB-BA a potom budeme organizovať stretnutia každý deň, najlepšie v BB, aby to nikto nemal ďaleko.

Ale neviem neviem, ako to dopadne potom s poradou, keď ekin založí neziskovú poradenskú organizáciu, so sídlom v KE - potom radšej budeme jazdiť na súkromné "doučovanie".

Majte sa pekne.
ekin ekin

Slovensko je malé, ale vzdialenosti medzi mestami sú akesi pridlhééé, ozaj chyba dialnica :-)
ale verim tomu, ze podobne, ako sa zacali živé stretnutia na pokeci.azet, na forum post.., že aj naša porada bude mat k sebe blizšie a bližšie.. A keby nie, tak sa da vselico pocas jednej služobnej cesty. Akurat ja nerada cestujem :-) Este tak do Prešova - to len zatlačím na pedál, a už som tam :-)
AdaG AdaG

AdaG je offline (nepripojený) AdaG

Milá Evka!
Hádam sa aj stretneme, aj ja som už 13 rokov "Východniarka" a rada využijem príležitosť poučiť sa a osobne spoznať.
"...Všetci sa stretneme raz v jednej...PORADE"
gaga gaga

gaga je offline (nepripojený) gaga

Evi, veľmi uvítam osobné stretnutie po niekoľkých rokoch
- osobné aj odborné. Môže byť v Košiciach alebo aj v Poprade,
čo ty na to, môžeme založiť nejaký "holding" ... pamätáš.
pozdravuje gaga,
dúfam, že sa nemýlim ...
ekin ekin

AdaG a J.Mihal, noční súputníci...každý myslel na to, na čo ja?
Ale určite sa rada stretnem... ved tu si čochvíla budeme mobilne čisielka menit...a potom zacneme kávičkovať či zmrzlinovat..alebo jooojkať na služobkách..
ekin ekin

..gaga...gabika????? alebo spoločenstvo? mozno sa pamatam..hihihi
ale určite sa rada zídem :-)
hvh hvh

hvh je offline (nepripojený) hvh

chudák - podnikateľ
Vhodné priestory - čo tak reštaurácia v BREZNE... na polcesty pre Východniarov aj Západniarov ...o Stredoslovákoch ani nehovorím...dúfam že príjmete všetci, alebo aspoň podaktorí, srdečné pozvanie.
Naposledy upravil hvh : 01.06.04 at 22:05
gaga gaga

Keď pôjdem najbližšie do KE ozvem sa ..., a ty môžeš šlápnuť na plyn
viac a môžeme v Poprade urobiť nejaké stretnutie, možno sa niekto pridá ...
AdaG AdaG

AdaG je offline (nepripojený) AdaG

Pochádzam priamo spod Kriváňa a rada do Tatier zavítam aj ja!!!
ekin ekin

ach jáááj, nočné stvory, vidim, ze sa rýchle dohodneme - zhodneme..
Mozno tie Tatry nebol az taky zly napad..:-), gabikaaaaaaa, zozenies volačo? Ako za nasich dávnych čias, ak sa pamatam na ten jeden velky podnik, co bol ...a možno este je, ak ho nevytunelovali :-)))
gaga gaga

Premyslím a včas pošlem pozvánky ...
M3G M3G

M3G je offline (nepripojený) M3G

Tam okolo tatier už tunelovali, tuším Branisko, či jak tomu mám nadávať....takže pozor!
andrea andrea

andrea je offline (nepripojený) andrea

trapiaci sa zivnostnik-ekonom ...viac
Bolo by to velmi zaujimave, keby sa take stretnutie zorganizovalo. A co pan administrator neuvazuje o nejakej "PORADE" clenov PORADY?
Viera J Viera J

Viera J je offline (nepripojený) Viera J

Aj ja súhlasím, ja som z LV.
viktoria viktoria

viktoria je offline (nepripojený) viktoria

Aj ja by som privítala také osobné stretnutie, hoci ja som v tomto obore začiatočník. Košice navštevujem pravidelne kvôli školeniam.
tibor tibor

tibor je offline (nepripojený) tibor

práca nie je mojim hobbym-skorej šport a športovanie moje i celej rodiny,cestovanie-ale hlavne autom,popíjanie cinzana s nohami máčanými v mori ...viac
som v tomot skeptik - ak sa niečo aj udeje - upadne to.
je tu viacero faktorov, ktoré sú proti - aj keĎ ste z jedného mesta - je to najdôležitejší protiargument, potom neochota a časová tieseň.
Neviem čo si od toho stretnutia každý sľubuje - no to nadšenie z Vás časom upadne...

bol som iniciátorom 2 takýchto stretnutí (jednalo sa o športové, resp. tipérske stretnutia)...a nedopadlo to podľa očakávania až to upadlo úplne - dokonca aj jedno veľmi dobré fórum upadlo. Tá čiastočná anonymita je na prospech veci...
sám som teraz zvedavý a isto by som šiel - no po prvom stretku to už nebude ono - nemýľme si to so Zoznamkou...
nevravím, že môj názor je správny - no životná skúsenosť písala za mňa.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať