To je strašné v tých slovenských firmách. Zamestnávateľ dá bicykle zamestnancom, aby v pracovnej dobe sa mohli rýchlejšie presúvať medzi jednotlivými pracoviskami a zákazníkmi a tie potvory na nich robia čierne jazdy, jazdia si kedy chcú a kade chcú, aj po pracovnej dobe a zneužívajú fakt, že bicykle nemajú počítadlá kilometrov ani GPS sledovacie zariadenia. Strašné tie zlozvyky ešte z čias socializmu. Navyše sú takí hulváti, že za rok ich úplne zničili a museli byť vyradené z majetku firmy, pretože nespĺňali základné bezpčnostné kritériá a predpisy pre premávku na pozemných komunikáciách.
ale zamestnavatel asi planuje bicykle dlhodobo dat do uzivania zamestnancom, aby jazdili do prace a z prace, ci?
ale zamestnavatel asi planuje bicykle dlhodobo dat do uzivania zamestnancom, aby jazdili do prace a z prace, ci?
----------------------
zanetka68 (29.01.18 09:10) Áno, presne.
==============
VW nejak neriešim...tam je to jasné...
Ale nie je mi jasné to dochádzanie na bicykli do práce a nazad. To by bola doprava na bajkoch povinná pre všetkých ?
Mne to všetko prichádza asi takto.
Firma má X zamestnancov...povedzme, že tak troch.
Firma teda chce kúpit všetkým trom bicykle...akože na dochádzku do/zo zamestnania.
Ono aj beriem to športovanie, ale vidím to využitie skôr na súkromné účely vo voľnom čase.
Ale inak sa mi páči ten výraz...že "sociálny program"...ja by som to pomenoval tak vhodnejšie/správnejšie...že pokus o "solídny odrb" na daniach...
Apropó...určite sa jedná o nejakých managerov, ktorí po športe cestou do zamestnania si dajú spršku a potom sadnú do kresla.
Lebo nejaký roboš, vstávajúci na rannú šichtu si radšej posedí v MHD, ako sa ebať so zarezaným sedadlom v riti a následne spotený ťahať celú smenu na stojáka...