Ja použím Hladkú T650. Kupujem v kaufíku, od jedného výrobcu a ak nemám robiť reklamu, tak rovnako sa volal aj biblický hrdina s archou...
Citát:
Pôvodca textu príspevku: Deppo
Recept na lángoše :
1 kg polohrubej múky
5 lyžíc kyslej smotany / ja dávam polku zvyčajne v kľude/
vivo droždie celé - alebo celé sušené
soľ
olej
Program 13, na Molinex XXL. Čas 1:20. Po vymiesení necháme približne desať minut stáť
Chýba informácia o tekutinách, 5 lyžíc smotany je určite málo - a ak sa pridáva "v kľude", čo sa miešalo dovtedy? Máte s tým niekto skúsenosť?
Ja som včera urobila fantastické lángoše, dala som 440 g PH múky, no žiaľ, neodmerala som množstvo pridanej tekutiny (acidko + voda), tak som zas zostala v nevedomosti.
Konečne som to našla tu
http://www.porada.sk/903998-post1234.html
(4,5 dl mlieka)