Jaj
Nebol som tu dlhooo kvôli technickým nedostatkom, a vidím , že mám čo čítať, ste toho zapísali
výýýyborne.
Pridávam recept na lángoše, naozaj doporučujem
4,5 dcl mlieka
1 kg polohrubej múky
5 lyžíc kyslej smotany / ja dávam polku zvyčajne v kľude/
vivo droždie celé - alebo celé sušené
soľ
olej
Robím v moulinex XXL na programe 13. Po ukončení programu si narobím bochniky, a ešte 10 minut počkám. Cesto je nádherne vykusnuté a kto skúsi nebude určite ľutovať.
A ešte by som bol zvedavý na vaša skúsenosti s kysnutým cestom?
Dávali ste skúšať miesiť do pekárničky aj iné cestá? My sme napríklad minule skúšali vymiesiť linecké a krásne ho pekárnička vypracovala, netreba sa báť experimentovať.