Ja od štvrtku pečiem každý deň. Zatiaľ doslova len skúšam a sledujem. Prvý chlebík som robila z hotovej zmesi, vydaril sa, ďalšie chlebíky som robila podľa receptov, ktoré milé skúsenejšie poraďačky dali do tejto témy. Aj tie sa mi vcelku vydarili.
Vyskúšala som aj briošku, ktorú tu dala DanielaSĽ. Aj sa mi to zdalo trošičku divné, že do briošky cukor nedávam, keď to má byť sladšie pečivo, ale bola som lenivá zapnúť počítač, aby som to skontrolovala, tak som to v tej chvíli neriešila. Upiekla so briošku bez cukru.
To, že tam cukor určite mal byť, mi došlo úplne pri pečení, keď kôrka bola veľmi svetlučká. A teraz som si skontrolovala recept, že ten cukor tam mal byť.
Nebola zlá, deti ju zjedli celú, ale s cukrom bude ešte lepšia.
Ale malo to aj jednu výhodu : môj manžel - diabetik sa potešil, že môžem piecť aj niečo iné ako chlebík, aj pre neho. Dokonca ani deti moc nefrflali.
Som trošku aj prekvapená, že pečenie v pekárničke ide tak ľahko.
Ďakujem Vám všetkým za recepty.
Bez nich by sa mi začínalo ťažšie. Tak to ide naozaj veľmi ľahko.