Rozalka, ja používam väčšinou 650 a miešam to so zmesou z Lidla, sú rôzne v modrom sáčku, zelenom, červenom , hnedom, ale asi najlepšia je v zelenom.
Používam ten Dáškin recept, ale momentálne som si tocha upravila a zdá sa mi to dobré.
2 lyžice oleja
1 lyžica jablkového octa
350 ml teplej vody
lyžička soli
200 g hotová zmes z Lidla alebo Kauflandu.....pohánkovú, tej dávam menej, žitnú, špaldovú a rôzne iné....
350 g hl. múka 650
2 väčšie v šupke uvarené a vidličkou pretlačené zamiaky
kmín celý aj mletý
tekvica, sezam, ľan, slnečnica....
1 lyžička droždia , alebo 1/3 sáčku
pečiem na programe 1 základný, po upečení ešte nechám cca 20 min v pekárni, po vybratí z pekárne asi po 20 min. vyberám háky. Háky počas pečenia nevyberám. Nestresujem sa tým, že už ich treba vybrať, keď sa domiesi, pretože tie diery nám vôbec nevadia.
A ten displej? Máš pravdu, vadí mi to.
Nerozumiem, čo myslíš tou váhou?
a ďakujem za názornú uzážku rozlíšenia múk