Ja pečiem od januára, doteraz som piekla iba v rúre, a tiež som na všeličo prišla, posledný týždeň už skúšam PANASONiC 255. S mužom sa pobede dohadujeme, kto bude piecť, on skúša normálny chlieb, ja bezlepkový. Ten je citlivý na prekysnutie, radšej teda kratšie programy (kysnutie max do 1 hod a pečenie okolo 3/4 hodiny). Porovnávala som program normálneho chleba rýchleho, kt, pečie muž, ten je do 2 hodín a skoro úplne je totožný časmi kysnutie a pečenie, ako moj bezlepkový, naviac sa dá nastaviť veľkost a chrumkavosť korky, čo je sčasti obmedzené na programe mojom. Dnes idem teda vyskúšať program na normálny chlieb, rýchly. BAKE RAPID sa volá. potom napíšem výsledok. Tiež je dôležité množstvo vody, keď je cesto moc husté, pomalšie kysne a nevadí mu hodinové kysnutie. Pozdravujem ....