Zavrieť

Porady

Recepty s obrázkami - rôzne

43 ročná účtovníčka
Mám rada keď pri receptoch sú aj obrázky tak niečo tu priložím možno nájdete niečo aj pre seba
Naposledy upravil Monika C. : 24.05.09 at 11:28
Usporiadat
bettylou bettylou

bettylou je offline (nepripojený) bettylou

:-))
ta super recepty, len keď podrvím sušienky, tak v tých už je aj cukor aj múka, či nie?
1 0
osky osky

osky je offline (nepripojený) osky

bettylou
ta super recepty, len keď podrvím sušienky, tak v tých už je aj cukor aj múka, či nie?

sranda-neviem preco teraz tak velmi ficia dezerty bez muky.....

ved ked je niekto citlivy na psenicnu,treba vziat spaldovu alebo daku fajnovejsiu/mandlovu,ovsennu,psenovu.....je ich milion a su veli zdrave/

zaraza ma na tychto receptoch,kolko vajec sa casto pri nich minie a to uz nevadi nikomu....

alebo aj tie orechy su casto v takych mnozstvach ze je to ako stvorene na zlcnik-aj ked su to same zdrave veci,ale ta kombinacia...

sama obcas robim dake raw sladkosti,ale vzdy nahradzam cast orechov ci kokosoveho tuku susenym ovocim namocenym vo vode alebo niecim co mi to zlepi,lebo inak by to bolo velmi tazke a mastne

nehovoriac o agavovom Sirupe,alebo aj ryzovom,ktore su teraz velmi lahko dostupne i v bio kvalite...pri Tom je to cista glukoza,aj ked prirodna...cize na glykemiu ako super bomba.

takze skor nez s do toho pustite,skuste si to aj predstavit,ake to bude na konzistenciu a stravitelnost......
0 0
osky osky

osky je offline (nepripojený) osky

korela
Som rada. :-)
Čím sa dajú všetkým plniť? Pod syrom si mám predstaviť tvaroh, či nejaký domáci syr? A ide o štrúdlové cesto?

to je typicke cesto n pitu,alebo burek.
da sa to urobit aj z cesta co sa vola YUFKA ale neni to celkom original.to cesto sa podoba strudlovemu ale je este ovela tensie,velmi suche,musi sa to dobre navlhcit a potret stopenym maslom alebo napr.slah.smotanou a pod.aby to bolo az take mokre ale musi sa to skratka aj dacim omastit,aby sa to dalo zrolovat a otm sa to pekne zapecie.

kto to nevie,e to dost narocne,ale je to len o praxi.ale burek je bozsky.mnam.
0 0
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

osky
bettylou
ta super recepty, len keď podrvím sušienky, tak v tých už je aj cukor aj múka, či nie?

sranda-neviem preco teraz tak velmi ficia dezerty bez muky.....

ved ked je niekto citlivy na psenicnu,treba vziat spaldovu alebo daku fajnovejsiu/mandlovu,ovsennu,psenovu.....je ich milion a su veli zdrave/

zaraza ma na tychto receptoch,kolko vajec sa casto pri nich minie a to uz nevadi nikomu....

alebo aj tie orechy su casto v takych mnozstvach ze je to ako stvorene na zlcnik-aj ked su to same zdrave veci,ale ta kombinacia...

sama obcas robim dake raw sladkosti,ale vzdy nahradzam cast orechov ci kokosoveho tuku susenym ovocim namocenym vo vode alebo niecim co mi to zlepi,lebo inak by to bolo velmi tazke a mastne

nehovoriac o agavovom Sirupe,alebo aj ryzovom,ktore su teraz velmi lahko dostupne i v bio kvalite...pri Tom je to cista glukoza,aj ked prirodna...cize na glykemiu ako super bomba.

takze skor nez s do toho pustite,skuste si to aj predstavit,ake to bude na konzistenciu a stravitelnost......
Osky, http://www.martinus.sk/?uItem=194431 a iná literatúra.
Muži sa dokonca vzdávajú aj piva, a presedlali iba na víno. Podľa toho, o koho ide, asi to nebude z rozmaru ani línie.
0 0
erzet erzet

erzet je offline (nepripojený) erzet

Dôchodca
korela
osky
bettylou
ta super recepty, len keď podrvím sušienky, tak v tých už je aj cukor aj múka, či nie?

sranda-neviem preco teraz tak velmi ficia dezerty bez muky.....

ved ked je niekto citlivy na psenicnu,treba vziat spaldovu alebo daku fajnovejsiu/mandlovu,ovsennu,psenovu.....je ich milion a su veli zdrave/

zaraza ma na tychto receptoch,kolko vajec sa casto pri nich minie a to uz nevadi nikomu....

alebo aj tie orechy su casto v takych mnozstvach ze je to ako stvorene na zlcnik-aj ked su to same zdrave veci,ale ta kombinacia...

sama obcas robim dake raw sladkosti,ale vzdy nahradzam cast orechov ci kokosoveho tuku susenym ovocim namocenym vo vode alebo niecim co mi to zlepi,lebo inak by to bolo velmi tazke a mastne

nehovoriac o agavovom Sirupe,alebo aj ryzovom,ktore su teraz velmi lahko dostupne i v bio kvalite...pri Tom je to cista glukoza,aj ked prirodna...cize na glykemiu ako super bomba.

takze skor nez s do toho pustite,skuste si to aj predstavit,ake to bude na konzistenciu a stravitelnost......
Osky, http://www.martinus.sk/?uItem=194431 a iná literatúra.
Muži sa dokonca vzdávajú aj piva, a presedlali iba na víno. Podľa toho, o koho ide, asi to nebude z rozmaru ani línie.
Bol som na prednáške u nás v Dubnici nad Váhom: Strava minulosti. Biely chlieb jedlo panstvo a ražný piekli pre chudobu
Strava minulosti z mojej netovej stránky
2 0
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

erzet

Bol som na prednáške u nás v Dubnici nad Váhom: Strava minulosti. Biely chlieb jedlo panstvo a ražný piekli pre chudobu
Strava minulosti z mojej netovej stránky
Pekné informácie. Neviem presný dôvod, prečo si priložil link, či preto, že aj v minulosti bola biela múka každonennou súčasťou potravín, alebo ..., tak doložím, že prvý rozdiel v kvalite bielej múky vznikol odprevadením mlynských kameňov do histórie, druhý rovnako závažný je ďaleko vyšší obsah lepku v pšenici (o cca 80%). V akom rozsahu je naša múka a výrobky z nej GMO netuším, ale dostať i chlieb bez GMO v bežnom obchode. Nemá to však bochník nikde priamo uvedené. Zatiaľ som osobne našla iba jediný, v Tescu.
https://potravinydomov.itesco.sk/gro.../2002020000218
1 0
erzet erzet

erzet je offline (nepripojený) erzet

Dôchodca
korela
erzet

Bol som na prednáške u nás v Dubnici nad Váhom: Strava minulosti. Biely chlieb jedlo panstvo a ražný piekli pre chudobu
Strava minulosti z mojej netovej stránky
Pekné informácie. Neviem presný dôvod, prečo si priložil link, či preto, že aj v minulosti bola biela múka každonennou súčasťou potravín, alebo ..., tak doložím, že prvý rozdiel v kvalite bielej múky vznikol odprevadením mlynských kameňov do histórie, druhý rovnako závažný je ďaleko vyšší obsah lepku v pšenici (o cca 80%). V akom rozsahu je naša múka a výrobky z nej GMO netuším, ale dostať i chlieb bez GMO v bežnom obchode. Nemá to však bochník nikde priamo uvedené. Zatiaľ som osobne našla iba jediný, v Tescu.
https://potravinydomov.itesco.sk/gro.../2002020000218
Dal som to sem pretože,... neviem prečo som to sem dal. Možno že sa tu písalo o receptoch bez múky a preto, lebo ma zaujalo, že vtedy to bolo opačné: biela múka kvalitná, ražná podradná.
2 0
babka - ježibabka babka - ježibabka

babka - ježibabka je offline (nepripojený) babka - ježibabka

erzet
korela
erzet

Bol som na prednáške u nás v Dubnici nad Váhom: Strava minulosti. Biely chlieb jedlo panstvo a ražný piekli pre chudobu
Strava minulosti z mojej netovej stránky
Pekné informácie. Neviem presný dôvod, prečo si priložil link, či preto, že aj v minulosti bola biela múka každonennou súčasťou potravín, alebo ..., tak doložím, že prvý rozdiel v kvalite bielej múky vznikol odprevadením mlynských kameňov do histórie, druhý rovnako závažný je ďaleko vyšší obsah lepku v pšenici (o cca 80%). V akom rozsahu je naša múka a výrobky z nej GMO netuším, ale dostať i chlieb bez GMO v bežnom obchode. Nemá to však bochník nikde priamo uvedené. Zatiaľ som osobne našla iba jediný, v Tescu.
https://potravinydomov.itesco.sk/gro.../2002020000218
Dal som to sem pretože,... neviem prečo som to sem dal. Možno že sa tu písalo o receptoch bez múky a preto, lebo ma zaujalo, že vtedy to bolo opačné: biela múka kvalitná, ražná podradná.
Nie som si na sto percent istá, ale tak sa mi niečo zdá, že keď sa ešte dávala bežne mlieť múka v dedinských minimlynoch tak ražná (u nás režná) bola na chlieb a pšeničná (u nás žitná) múka bola na koláče a buchty. Mali sme truhlicu s tromi priečinkami, ale aká bola v tretej si už nepamätám. Asi na slíže a halušky ?
4 0
babka - ježibabka babka - ježibabka

babka - ježibabka je offline (nepripojený) babka - ježibabka

Recepty zo sútaže:
6 0
Terezia13 Terezia13

Terezia13 je offline (nepripojený) Terezia13

niečo tvarohové
http://www.napadynavody.sk/14-najlep...mi-zabod-p1527
4 0
Terezia13 Terezia13

Terezia13 je offline (nepripojený) Terezia13

smotanové recepty
http://tojenapad.dobrenoviny.sk/11-n...e=facebook.com
4 0
Terezia13 Terezia13

Terezia13 je offline (nepripojený) Terezia13

dobroty z lístkového cesta
http://www.napadynavody.sk/8-uzasnyc...stkoveho-p1369
2 0
Anika61 Anika61

Anika61 je offline (nepripojený) Anika61

Som
Slané dobroty z lístkového cesta
http://tojenapad.dobrenoviny.sk/11-n...tkoveho-cesta/
3 0
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať