Ok, vyplň prosím objednávku aby sme mali fakturačné údaje.
![]() | | |
Ok, vyplň prosím objednávku aby sme mali fakturačné údaje.
Nevytvárajte prosím témy v téme!
Richard, ja faktúru tiež nepotrebujem, stačí mi, keď mi oznámiš na mail, že mám prístup k Dráčikovi. Platbu som už uhradila cez IB, a odporučím to aj všetkým mojim známym.Pôvodca textu príspevku: Richard
Vlasta
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Lilith
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
áno pošlem ti to do mailu? Môže byť, alebo to musí byť poštou?Pôvodca textu príspevku: Lilith
Array Richard, aj ja by som potrebovala faktúru dopredu aby som si ju mohla dať schváliť zamestnávateľovi. Čo mám urobiť. Stačí vyplniť objednávku? Potom by ste mi mohli poslať faktúru do e-mailu?
Objednávku som poslala, prosila by som do e-mailu poslať faktúru
Naposledy upravil Džek : 08.01.07 at 15:20
Ďakujeme.Pôvodca textu príspevku: ondrejvla
Mnohí z Vás boli prekvapení priaznivou cenou za prístup do DRAKa. Je to tak i vďaka tomu, že na rozdiel od konkurencie nechceme ísť cestou šialených nákladov na reklamu. Aby sme mohli udržať prijateľnú cenu i pre ďalšie roky, dovoľte nám poprosiť Vás o to, aby ste DRAKa odporučili svojim známym aj Vy.
Ja by som tiež potreboval zálohovú faktúru, objednávku som vyplnil. Možte mi ju prosim poslať do e-mailu? Ďakujem
Elevani, Lilith, Džek poslal som Vám faktúru do emailu registrovaného na Porade.
marek32 čochvíľa pošlem aj Vám.
Tí, ktorí nepotrebujú faktúru nech mi prosím dajú vedieť.
Po prijatí platby budú mať pod svojim menom v príspevkoch "drak na mzdy" čo bude zároveň potvrdením o prijatí platby a pridelením prístupu do drak.porada.sk aj po 01.02.2007. Prihlasovanie bude pod rovnakým menom a heslom ako na Poradu, ak budete prihlásení na Porade, už sa nebudete musieť prihlásiť do draka a naopak...
Naposledy upravil Richard : 08.01.07 at 17:54
nepotrebujem faktúru - platim si to ako súkromná osoba
Ďakujem
Array Kliknem na príspevok, hodí ma to do DRAKa. Ako sa dostanem najpohodlnejšie naspäť na Poradu? Teda - mimo "Prejdi na..." a mimo šípky návrat. Nemal by byť hore a dole link na Poradu? Navrhujem doplniť.
P e t e r
* * * * * * * *