Cenník za vstup do Elektronickej encyklopédie mzdárov DRAK
Autor Jozef Mihál
20.12.06
| |||
| |||
ľudí
to zaujíma |
Komentár od endrju 23.01.07 22:09
|
Pôvodca textu príspevku: vema |
Komentár od Zita5 23.01.07 22:11
|
Vema kurzorom choď na Tvoj nick hoc aj v tejto téme nič neklikaj len sa kurzorom priblíž k nicku a dolu na lište máš zobrazené svoje por.číslo , vyskúšaj..... |
Komentár od Richard 23.01.07 22:21
|
Neviem prečo každý hľadá svoje číslo, keď je toto číslo automaticky zobrazené hneď na dvoch miestach (v objednávke - dokonca v prázdnej objednávke - a tiež v zálohovej faktúre - ktorá je automaticky generovaná po vyplnení objednávky) :-) Preto ak hľadáte svoje číslo, tak ho hľadajte v objednávke kde je spolu s ďalšími údajmi k platbe... Nájdete ho teda v objednávke dolu - kliknite tu: objednávka Ešte názorný príklad z prvého príspevku, kde je VZOR ako vyzerá objednávka v ktorej je automaticky doplnené Vaše užívateľské číslo: |
Naposledy upravil Richard : 23.01.07 at 22:30.
|
Komentár od jeef 24.01.07 13:13
|
Pôvodca textu príspevku: Richard Ďakujem. |
Komentár od vema 24.01.07 17:43
|
Richard,ale tá objednávka je moja zálohová faktúra a je tam moje meno aj heslo.To sa nedá zmazať?Alebo sa to zobrazuje len mne?Nechcem,aby to tam bolo. |
Komentár od Richard 24.01.07 20:09
|
Hmm neviem presne kde vidíš tvoje meno a heslo (heslo sa nikde na stránke nezobrazuje, to mi je záhada...). Jedna vec je objednávka, tú vidíš iba ty, druhá je zálohová faktúra - tú vidíš tiež iba ty, ibaže by si ju vytlačila a ukázala niekomu inému. Každopádne na zálohovej faktúre sa tvoje meno ani heslo nezobrazuje. Vlastne teraz mi napadlo, že na faktúre sa meno môže zobrazovať, ale iba v takom prípade, že ste vyplnili svoje meno ako názov firmy v objednávke... |
Komentár od vema 24.01.07 21:08
|
Ja keď kliknem na tú objednávku,čo si uviedol ako príklad hore vyššie,mne sa tam zobrazí moja zálohová faktúra a moje meno a nie heslo,ale uživateľské meno.Je možné,že to vidím len ja, keď to otvorim,je mi to ale divné.Pozri na to,ak je to OK,tak nič.Díky |
Komentár od Farks 25.01.07 07:54
|
Nedá sa mi vytlačiť zálohová faktúra, vypisuje mi tam nejaké chyby, dá sa s tým niečo robiť? |
Komentár od Richard 25.01.07 09:25
|
V niektorých prehliadačoch vypisuje chyby, žiaľ v mojich nie takže to zatiaľ neviem odstrániť. Každopádne tlačiť sa nedá len pomocou tlačítka "Tlačiť". Vždy sa dá tlačiť priamo z prehliadača - Subor - Tlač...(ako v každom inom programe...). |
Komentár od Richard 25.01.07 09:27
|
Pôvodca textu príspevku: vema Je to OK pretože nie sú vyplnené inciály firmy a kupuješ to ako súkromná osoba... .-) |
Komentár od Laura1 25.01.07 09:35
|
Ja som taký špeciálny prípad: Firma, kde nastupujem do zamestnania, faktúru si môže dať do nákladov až v marci. Bolo by možné vystaviť faktúru s marcovým dátumom - "platba v hotovosti v marci". Uhradila by som sumu z vlastných zdrojov/teraz v januári/, neskôr by som si dala preplatiť faktúru. Ak je to príliš komplikované, objednám si draka súkromne. |
Komentár od Richard 25.01.07 11:59
|
Laura, ak si môže dať faktúru do nákladov až v marci, je podmienkou, že musí byť aj faktúra vystavená v marci??? Ak príjmeme úhradu máme povinnosť odviesť dph a vystaviť daňový doklad, takže nejaké odkladanie vystavenia faktúry nie je možné... Ak si zakúpite prístup na vlastné meno, vždy si to môžete dať neskôr preplatiť (ibaže firma príde o možnosť odpočtu dph). |
Komentár od Marína 25.01.07 12:15
|
Richard, ak objednávka bola vystavená s údajmi firmy a všetkými náležitosťami pre vystavenie Fa, posielaš ju automaticky? Zatiaľ nebola doručená. |
Komentár od Richard 25.01.07 12:24
|
Postup je nasledovný: V deň prijatia sumy, najneskôr na ďalší deň sú Vaše účty na prístup do drak.porada.sk aktivované. V deň prijatia sumy, najneskôr do troch dní odchádzajú faktúry. Ak si spočítame dobu prijatia úhrady, spracovania faktúry a jej doručenia, môže to trvať aj 8 pracovných dní (najdlhšie), alebo 5 pracovných dní (najkratšie) - podľa toho z akej banky ide úhrada. Na faktúry tu máme brigádnika, ktorý tu chodí 2-3 krát do týždňa. Pozeral som tvoju fa. - bola vystavené 22. a 23. ráno odišla na poštu. |
Naposledy upravil Richard : 25.01.07 at 12:30.
|
Komentár od Laura1 25.01.07 18:28
|
Laura, ak si môže dať faktúru do nákladov až v marci, je podmienkou, že musí byť aj faktúra vystavená v marci??? Ak príjmeme úhradu máme povinnosť odviesť dph a vystaviť daňový doklad, takže nejaké odkladanie vystavenia faktúry nie je možné... Ak si zakúpite prístup na vlastné meno, vždy si to môžete dať neskôr preplatiť (ibaže firma príde o možnosť odpočtu dph). Samozrejme, že by mala byť vystavená faktúra v marci. Nevadí, idem si vyplniť formulár, objednám si draka súkromne. Ďakujem, Laura |
Komentár od Marína 25.01.07 23:09
|
Richard, faktúra sa dnes ocitla v susedovej schránke. Poštárke sa pošťastilo. |
Komentár od arven 29.01.07 10:02
|
Dnes ráno som zaplatila zálohovú faktúru na Draka, ale zaplatila som to poštovou pokážkou na pošte. Chcem sa teraz len spýtať, že čo keď tá úhrada nestihne prísť k Vám na účet do 31.1.2007 to už nebudem mať zľavu, alebo ako to je? Netreba Vám potom odfaxovať ústrižok o zaplatení? Lebo neviem ako dlho to trvá kým to príde z pošty. Nechcela by som prísť o zľavu a ani o prístup na Dračika. |