Zavrieť

Porady

Onkologicke ochorenia

Na istý podnet sa pokusim zalozit temu s tymto nazvom,nie vsetci chceme verejne o nasich dg. pisat, alebo hovorit, ale je to ochorenie o ktorom treba pisat aj hovorit, my co sme si uz nieco prezili by sme mohli poradit tým, ktorý sú teraz na pochybách pri svojom zdravotnom stave a zvazuju ci ist k lekárovi, alebo neíst, mozno sa hanbia, mozno sa nemaju s kym poradit.
Niektorí ma mozno odsúdia, ze je to cisto sukromna vec, ale ja osobne nesuhlasim, je to vec verejná a moze len malickost zachránit ludský zivot.
Mozno len jedina otázka, ktorú tu niekto položí a my, ktorí nieco o tom vieme by sme mali poradit.
Kto chce nech sa pridá, kto chce nech ma odsúdi, ale pokúsam sa pomôct.
Usporiadat
katarina.j katarina.j

katarina.j je offline (nepripojený) katarina.j

som len človek
Aj ked trochu smutná tema, aspon pre mna, je dobre ze je tu. Aj nás-teda mojej rodiny sa to dotklo. Moja babka mala obrovsky nador v brusnej dutine tak rozsiahly a medzi vsetkými organmi v bruchu, ze sa nedal operovat, ked ju "otvorili" kde to presne je, tak ani sa nepokusali to odstranit-nazvali to neriesitelne, lebo metastazy mala vo vnutri vsade. takze nepomohla liečba a rozlučili sme sa s nou 10.1.2008 a o dva dni, 12.1.2008 som prisla o druhu babku, ktoru trapili ine zdrav.problemy, ale bola to rana-a poriadna pre nas vsetkych. Aj ked si myslime, ze vieme aky je koniec pri tejto chorobe, neboli sme pripravení. to čakanie neprajem nikomu-dni a noci strachu a hrôzy, ked zazvonil mobil alebo pevna linka, boli sme v strehu....ten pocit strachu a bezvladnosti je aj tazko opisat. teraz trapia podobne problemy moju mamu, ktora sice nema konkretne onkol.diagnozu, ale uz to vnutorne nutkanie vas nuti k tomu aby ste rozmyslali o vseličom, či nahodou nemam to čo moja mama-aj ona mala časte bolesti brucha, či nemam to alebo ono po nej. asi to niektorí poznate, tie pocity a stale nove a nove pohnutky k tomu čo mi vlastne je....drzte aj mne palce, som objednana s prsnikmi v auguste, tak snad dopadnem dobre, aj ked tiez, ako moja mama, aj ja mavam obcas dni-kedy rozmyslam, čo ak....nechcem si nič namyslať, ale dost často ma pobolieva prsnik z boku, mam aj malu hrcku, ale ta ma neboli len okolo. zas nie je to kazdy den, asi 1tyzden v mesiaci (podotykam nie je to vtedy ked zena ma svoje dni-menstruaciu), najprv som to pripisovala tomu, ale po polročnom sledovani sa, a mojich zisteni som sa predsa len rozhodla objednat s prsnikmi k odbornikovi, radsej mat istotu na čom som, aj ked nie som dost silna, neviem či zvladnem vysetrenie a hlavne konecnu spravu od lekara, ale pevne verim ze Boh mi pomôže a neudeli mi taku krutost (utešujem sa ze Boh vie, ze mam 2 male deti, tak nemôže mi to urobit, kto sa o ne postara).....velmi si važim a obdivujem vsetkých, ktorí trpia onkol.chorobou a snažia sa prežiť každý den naplno a hlavne žiju normalnym životom, KLOBUK DOLU, inak to vyjadrit neviem....
4 0
Danila Danila

Danila je offline (nepripojený) Danila

Poraďácky odpadlík:)))))
Vzhľadom k mojej neláskavosti k lekárom chodím ku ním radšej skôr. Aby som u nich nemusela byť dlho.Prevencia, to nie je prázdny slogan. Istú dobu som si všímala na nohe nepríjemný otlačený kúsok kože. Nebolel, ale menil farbu. A tak som hneď pomyslela, že by mohlo byť onedlho horšie a vyhľadala lekára. Okamžite som sa podrobila chirurgickému zákroku. Čakanie na výsledky nebolo príjemné, ale verdikt bol nakoniec príjemnejší. Prišla som minútu pred dvanástou, lebo som poslušná. Ako vždy. Ešte raz chcem zdôrazniť slovíčko PREVENCIA!!!
8 0
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
VieraPopluharova Pozri príspevok
Mozno len jedina otázka...
Prečo ...prečo práve ja ...prečo ...povie mi niekto ???


To je tá otázka , len tá ...

A ten , kto tvrdí , že si ju nikdy nedal , poprípade nedá ...tak klame , neuverím mu !!!
0 1
Gabhus Gabhus

Gabhus je offline (nepripojený) Gabhus

Ahoj Buchač, tak to sme rodina, ja síce len 8 rokov, ale aj tak..... No a zas aby sme neboli uplakaní, ja som stretla toľko fantastických ľudí ktorí by ma ináč obišli, že nakoniec aj toto je nejaká skúsenosť. Zaobišla by som sa bez nej, ale čo už.
5 0
tuta tuta

tuta je offline (nepripojený) tuta

Gabika, 1OO % súhlas s celým príspevkom.
Aj zlá skúsenosť je skúsenosť, ale bola to vlastne zlá skúsenosť?
Skôr to beriem ako varovanie z hora a dokážem sa tešiť z maličkosti.Život si vážim oveľa viac ako predtým.
5 0
VieraPopluharova VieraPopluharova

VieraPopluharova je offline (nepripojený) VieraPopluharova

ondrejvla Pozri príspevok
Táto pliaga prichádza nečakane a viac zničí človeka oznámenie o chorobe, ako všetko ostatné. Mne keď lekárka oznámila, že kde som bola doteraz, že mám metastázy, vtedy sa mi zrútil svet. Čakala som všetko, len toto nie. Nasledovali všetky vyšetrenia, chceli zistiť odkiaľ sa metastázy dostali do pľúc, moja psychika veľmi upadala. V bezmocnosti som napísala na túto stránku, bála som sa, že mi začne vyhrávať, veď som konečne mohla žiť bez problémov, horšili sa všetky ďalšie ochorenia, cukrovka hodnoty boli viac ako 25 mmol, kašeľ bol veľmi bolestivý, reuma mi kvárila nielen telo, ale aj myseľ...
Lekári ma takmer dva mesiace prehovárali nad operáciou, aspoň vzorky chceli odobrať, ale ja som sa bála, že zomriem mimo domu, plakala som do vankúša, až kým ma priatelia a rodina nepresvedčili, že nie je čas na zomieranie, podstúpila som odbery vzoriek, vtedy mi našli ohraničený nádor na ľavej strane pľúc, nebol veľký, vybrali ho spolu so vzorkami. Po operácii mi síce následkom chema vypadali vlasy, ale nasadili mi vysoké dávky kortikoidov, na hlave mám trošku menej vlasov, ale to ma trápi najmenej. To, čo ma trápi je nadmerný prírastok váhy po dlhodobom užívaní kortikoidov, ale dá sa s tým žiť. Keby som nemala rodinu a priateľov, s ktorými som bola v spojení cez telefón i cez net, nalievali mi silu do žíl a nádej, asi by som sa nevzchopila. Dôležitá je viera, že niekde niekto na vás myslí, že máte hore svojho anjela a veľká viera v Boha, či už je to Boh akejkoľvek viery, ale viera v neho pomáha najviac.
Ahoj,

nadmerna vaha z vysokych davok kortikoidov nech Ta netrápi, ja som pribrala skoro 30 kg ked mi nasadili kortokoidy, ale po rokoch uzivania, teraz uz 5 rokov, ked som sa dostala na udrziavaciu davku, schudla som naraz z nicoho nic skoro 26 kg, na to sa vykasli, hlavne je , ze sa citis dobre, mas pravdu viera je dolezita, ja sice osobne som ateista, ale tiez mam svoje v co verim a taktiez je dolezite mat sa o koho opriet, ci uz priatelov doma, alebo na nete to je jedno. Som rada, ze si prispela do tejto temy.
Dakujem.
4 0
kargo kargo

kargo je offline (nepripojený) kargo

technický typ
Manželka je po operácii zhubného nádoru krčka maternice a radioterapii , ostáva jej už len 2x intravaginálna brachyterapia. Má niekto s týmto osobnú skúsenosť ? Uvítala by o tom nejaké informácie.
0 0
VieraPopluharova VieraPopluharova

VieraPopluharova je offline (nepripojený) VieraPopluharova

kargo Pozri príspevok
Manželka je po operácii zhubného nádoru krčka maternice a radioterapii , ostáva jej už len 2x intravaginálna brachyterapia. Má niekto s týmto osobnú skúsenosť ? Uvítala by o tom nejaké informácie.
Ahoj, nemam s tym osobne skusenosti, ale viem, ze je to cielena liecba postihnuteho miesta,konkretnejsie informacie Ti mozem napisat po 2.6. - idem na kontrolu k mojmu onkologovi a mozem sa ho na to spytat, je to uznavaný lekár na celom slovensku s touto dg., takze teraz len v kratkosti co to brachyterapia je :
(vnútrodutinovej) brachyterapii sa žiariče umiestňujú do špeciálnych nosičov – aplikátorov, ktoré sa na vopred stanovenú dobu vložia do dutiny chorého orgánu a to tak, aby boli uložené v bezprostrednej blízkosti nádoru. Tento spôsob ožarovania možno použiť pri liečbe nádorov umiestnených v dutinách niektorých orgánov, napr. maternice, krčka maternice, pošvy, konečníka, pažeráka alebo nosa.
Drzim p. manzelke palce, viem, ze ak sa urci takato dg., clovek je zhrozeny /myslim tym vseobecne onkologicke ochorenie/, ale tak ako odznelo v predchadzajucich prispevkoch treba byt otpimista a pozitivne mysliet a je velmi dobre,ze Ta ako manzela zaujima jej dg. a ma sa o koho opriet.
6 0
Rika Rika

Rika je offline (nepripojený) Rika

VieraPopluharova Pozri príspevok
Rika,
je mi to velmi luto, ale bohuzial mas pravdu, zalezi aj od toho k akemu lekarovi sa dostanes a ako sa o teba postara.Je dobre sa dat vysetrit viacerym lekarom, alebo aspon skonzultovat svoju dg. s inymi ci s nou suhlasia, alebo Ta daju vysetrit dalej. Tvoj pribeh je velmi smutny, viem co si si prezila, no uz to nezmenis, tak musis teraz bojovat s tym, ze to uz nenapravis a asi to tak malo byt, kazdy mame ten svoj osud dany.
Prajem Ti vsetko dobre a dakujem za prispevok, verím, ze pomoze dalsim.
Vierka,
ďakujem za povzbudenie, ale je to velmi ťažké. Mama mala tažký život, zlé detstvo, zlé manželstvo, starala sa o nás - svoje 3 deti sama, od otca sme museli utiecť, pretože bol agresívny. Keď sa konečne mohla mať lepšie a my sme jej mohli vynahradiť tie ťažké roky, jej život ukončila choroba. Verili sme, že sa z toho dostane, bojovala a chcela žiť, chcela sa tešiť z vnúčat a zo života.
Snažím sa s tým vyrovnať, viem, že aj tak na tom už nič nezmením, ale je to veľmi, veľmi ťažké.
Tebe prajem všetko dobré a držím palce.
0 0
VieraPopluharova VieraPopluharova

VieraPopluharova je offline (nepripojený) VieraPopluharova

Rika Pozri príspevok
Vierka,
ďakujem za povzbudenie, ale je to velmi ťažké. Mama mala tažký život, zlé detstvo, zlé manželstvo, starala sa o nás - svoje 3 deti sama, od otca sme museli utiecť, pretože bol agresívny. Keď sa konečne mohla mať lepšie a my sme jej mohli vynahradiť tie ťažké roky, jej život ukončila choroba. Verili sme, že sa z toho dostane, bojovala a chcela žiť, chcela sa tešiť z vnúčat a zo života.
Snažím sa s tým vyrovnať, viem, že aj tak na tom už nič nezmením, ale je to veľmi, veľmi ťažké.
Tebe prajem všetko dobré a držím palce.
Dakujem pekne,

ale naozaj, cas vsetko vylieci, bude Ti chybat , ale mysli hlavne nato, ze sa uz netrapi, a je jej dobre.
0 0
Rika Rika

Rika je offline (nepripojený) Rika

[QUOTE=katarina.j;1415230] Aj ked si myslime, ze vieme aky je koniec pri tejto chorobe, neboli sme pripravení. to čakanie neprajem nikomu-dni a noci strachu a hrôzy, ked zazvonil mobil alebo pevna linka, boli sme v strehu....ten pocit strachu a bezvladnosti je aj tazko opisat.
Tie pocity poznám a cítim s tebou. Vedeli sme, že s mamou je veľmi zle, ale keď mi to povedal lekár a povedal, že už jej nevedia pomôcť, ten pocit neprajem nikomu. To čakanie každý deň, chodila som do práce, starala sa o deti, popoludní som utekala do nemocnice, bála som sa, že zomrie, keď tam bude sama. Myslela som, že z toho napätia vybuchnem. Chcela som byť pri nej, aby vedela, že nie je sama. Snažila som sa pripraviť na ten okamih, keď to príde a myslela som, že som pripravená a zmierená s osudom, ale bol to len klam.

teraz trapia podobne problemy moju mamu, ktora sice nema konkretne onkol.diagnozu, ale uz to vnutorne nutkanie vas nuti k tomu aby ste rozmyslali o vseličom, či nahodou nemam to čo moja mama

drzte aj mne palce, som objednana s prsnikmi v auguste, tak snad dopadnem dobre,
Chcem ťa však povzbudiť, nesmiete myslieť na to, že ty alebo tvoja mama dopadnete rovnako. Takéto myšlienky si človek nemôže pripúšťať, treba ich odhánať a veriť, že sa to nezopakuje. Tiež mám nejaké zdravotné problémy, ale ak sa takáto myšlienka snaží dostať do mojej mysle, rýchlo ju pošlem preč. Netreba sa báť vyšetrenia, nie každá hrčka je nádor a nie každý zdravotný problém je rakovina. Držím ti palce a prajem veľa zdravia.
0 0
EVELINA60 EVELINA60

EVELINA60 je offline (nepripojený) EVELINA60

Musím sa pridať k tejto téme.Tiež som tú kalváriu prežila.Začalo to bolesťami v konečníku a stálym nutkaním na stolicu.Nemohla som dlho sedieť sústavne ma tam tlačilo nie;čo.Po kolonoskopickom vyšetrení ma doktor poslal k špecialistovi na chirurgiu kde mi pán doktor oznámil šokujúcu správu ,KDE STE BOLI DOTERAZ??? ved tam máte nádor jak hrom,tu už iné nepomôže len stomia.Já som sa nervovo zrútila beztak som mala vysoký tlak dlhodobo aj pred tým,.Krutá správa bola velmi zle podaná ,celé noci som vyplakávala až som z toho dostala po 2týždňoch cievnú príhodu.Tomu som mohla já predísť,lenže človek si myslí ked sa povie rakovina tak to znamená smrť.Vedela som že ma čaká ťažká operácia ale najprv som sa musela zotavovať po porážke.Velmi mi pomohli moje deti a manžel,hoci to mali ťažké tiež somnou.Celá operácia sa mi posunula o 4mesiace.Čakalo ma ožarovanie,chemoterapia a následná operácia po operácii zase chemoterapia no čopoviem samá kalvária.Moja rodina a priatelia ma velmi podporovali a pomáhali a dokázala som to všetko lahšie prežiť.Taktiež ďakujem Bohu za silu a nádej ktorú mi dával a dáva nadalej.Zotavovala som sa rok z tých 2 chorôb to ako keby som ani nežila.Bolo to velké trápenie zostala som postihnutá na ľavú stranu ruka ,noha ,po tej porážke ale kúpele mi velmi pomohli.Mám stomiu a som postihnutá ale stále žijem a to je to podstatné pre moju rodinu že som medzi nimi.Nema som tak reagovať na moju diagnozu a nebola by porážka ,týmto upozorňujem ludí nebojte sa ísť dať vyšetriť včas a hlavne nespanikárčite ako já....Diagnoza rakovina neznamená vždy SMRŤ.Nesmiete sa hned vzdávať.Já som to urobila a namiesto jednej choroby som sa musela liečiť z dvoch postihnutí.Človek ktorý sa nestretol s rakovinou nevie si vážiť život,nakolko sú ludia velmi zlí a zákerní no česť výnimkám.
10 0
VieraPopluharova VieraPopluharova

VieraPopluharova je offline (nepripojený) VieraPopluharova

EVELINA60 Pozri príspevok
Musím sa pridať k tejto téme.Tiež som tú kalváriu prežila.Začalo to bolesťami v konečníku a stálym nutkaním na stolicu.Nemohla som dlho sedieť sústavne ma tam tlačilo nie;čo.Po kolonoskopickom vyšetrení ma doktor poslal k špecialistovi na chirurgiu kde mi pán doktor oznámil šokujúcu správu ,KDE STE BOLI DOTERAZ??? ved tam máte nádor jak hrom,tu už iné nepomôže len stomia.Já som sa nervovo zrútila beztak som mala vysoký tlak dlhodobo aj pred tým,.Krutá správa bola velmi zle podaná ,celé noci som vyplakávala až som z toho dostala po 2týždňoch cievnú príhodu.Tomu som mohla já predísť,lenže človek si myslí ked sa povie rakovina tak to znamená smrť.Vedela som že ma čaká ťažká operácia ale najprv som sa musela zotavovať po porážke.Velmi mi pomohli moje deti a manžel,hoci to mali ťažké tiež somnou.Celá operácia sa mi posunula o 4mesiace.Čakalo ma ožarovanie,chemoterapia a následná operácia po operácii zase chemoterapia no čopoviem samá kalvária.Moja rodina a priatelia ma velmi podporovali a pomáhali a dokázala som to všetko lahšie prežiť.Taktiež ďakujem Bohu za silu a nádej ktorú mi dával a dáva nadalej.Zotavovala som sa rok z tých 2 chorôb to ako keby som ani nežila.Bolo to velké trápenie zostala som postihnutá na ľavú stranu ruka ,noha ,po tej porážke ale kúpele mi velmi pomohli.Mám stomiu a som postihnutá ale stále žijem a to je to podstatné pre moju rodinu že som medzi nimi.Nema som tak reagovať na moju diagnozu a nebola by porážka ,týmto upozorňujem ludí nebojte sa ísť dať vyšetriť včas a hlavne nespanikárčite ako já....Diagnoza rakovina neznamená vždy SMRŤ.Nesmiete sa hned vzdávať.Já som to urobila a namiesto jednej choroby som sa musela liečiť z dvoch postihnutí.Človek ktorý sa nestretol s rakovinou nevie si vážiť život,nakolko sú ludia velmi zlí a zákerní no česť výnimkám.
V prvom rade, dakujem za prispevok do temy, ze si dokazala o svojej chorobe otvorene napisat,verim, ze aj Tvoj prispevok pomoze ostatnym ci uz touto chorobou postihnutým, alebo ako prevencia, ale hlavne musim s tebou suhlasit, ze clovek, ktorý toto nezazil, vúbec nepozná skutocné hodnoty zivota , nemyslím to v zlom, bohuzial i ja som inak zmyslala pred ochorením a inak zmyslam o hodnotách zivota dnes.
Velmi pekne dakujem.
0 0
Habbs Habbs

Habbs je offline (nepripojený) Habbs

Napíšem pár citátov.

„V prípade ak je dráždená lekárom, ktorý nepozná nič viac ako rezanie, nádorová choroba sa rozhnevá. Po rezaní vždy následuje smrť.“ Abrábia, cca 500 pred n.l.

„Vyliečenie choroby zostáva pre lekárov Grécka neznáme pretože neštudujú a neliečia pacienta v celku.“ Sokrates, cca 460 pred.n.l.

„Na nádorovú chorobu je lepšie nepoužiť žiadne pálenie alebo liečenie nožom. Ak sa použijú, pacient zomrie. Ak sa nepoužijú, pacient sa môže uržať dlhšie a dokonca sa sám vyliečiť.“ Hippokrates, cca 450 pred.n.l.

Neoddelitelnou súčasťou vyliečenia je prianie a vôľa sa vyliečiť. Pacient sa lieči, lekár len pomáha.“ Seneca, cca 40 n.l.

„Cukor kazí zuby a spôsobuje choroby. Preto hovorím: pozor, je to biela smrť!“ Moliér, cca 1650

"V rokoch 1479-1735 bolo takmer 9 miliónov ľudí, prevažne žien mučených a upálených za kacírstvo. Väčšina z nich boli bilinkárky a intuitívne liečiteľky neliečiteľných chorôb, preto boli považované za čarodejnice.“ Záznam, cca 1750

„Spolčení lekári dokázali zablokovať prístup k novým spôsobom liečby oveľa viac, ako ktorákoľvek iná skupina.“ Prezident USA Jim Carter
„Po rezaní nádoru sa choroba vráti a zapríčiní smrť, pričom väčšina pacientov, ak sa lieči jemne, dožije sa vysokého veku.“ Celsus, cca 100 n.l.

„Malo by byť zakázané a tvrdo trestané liečenie nádorov rezaním, pálením a iným podobným mučením. Táto choroba vznikla od prírody a len príroda ju dokáže vyliečiť, nie mučiaci lekári.“ Paracelsus, cca 1530 n.l.
„Mesiac, v ktorom štrajkujúci kanadskí lekári vykonávali len „nevyhnutné základne úkony“ sa zapísal do štatistiky úplne nečakaným spôsobom: Úmrtnosť pacientov v tomto mesiaci poklesla o 40 percent!“ Záznam, 1990

Na prahu novej medicíny
Vírusy nemožno zabiť liekmi ani žiarením. Naopak, v skutočnosti ich to posilní... ... rakovinu nemožno vyliečiť žiadnou formou operácie. Čím viac tkaniva operujúci vyreže, tým väčšiu oblasť s oslabenou odolnosťou vytvorí, a v dôsledku toho rakovinové vírusy spôsobia ešte väčšie pustošenie... Keď sú rakovinové bunky spaľované radiáciou, pacient inklinuje k zlepšeniu trvajúcemu cca jeden mesiac, pretože rakovinové bunky boli dočasne zničené. Lenže nie vírusy. Keď bunky začnú umierať, vírusy ich opustia, aby zabezpečili prežitie svojich progénov a napadnú iné bunky. Druhý karcinóm bude mať vyvinutú rezistenciu a radiácii už viac nepodľahne. Na konci tretieho mesiaca sa vírusy reprodukujú rapídne a na žiarenie sa doslova tešia... ... keď k tomu dôjde, nepomôže už žiadne liečenie... ... radiácia súčasne zničí zdroje imunity.
0 1
kargo kargo

kargo je offline (nepripojený) kargo

technický typ
Milý Habbs,
ešte pred troma mesiacmi si hľadal v krvi namiesto bilirubínu "biely rubín" a dnes liečiš rakovinu. No čo už...
2 0
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Habbs Pozri príspevok
Napíšem pár citátov.

...
...
...
Na prahu novej medicíny
Vírusy nemožno zabiť liekmi ani žiarením. Naopak, v skutočnosti ich to posilní... ... rakovinu nemožno vyliečiť žiadnou formou operácie. Čím viac tkaniva operujúci vyreže, tým väčšiu oblasť s oslabenou odolnosťou vytvorí, a v dôsledku toho rakovinové vírusy spôsobia ešte väčšie pustošenie... Keď sú rakovinové bunky spaľované radiáciou, pacient inklinuje k zlepšeniu trvajúcemu cca jeden mesiac, pretože rakovinové bunky boli dočasne zničené. Lenže nie vírusy. Keď bunky začnú umierať, vírusy ich opustia, aby zabezpečili prežitie svojich progénov a napadnú iné bunky. Druhý karcinóm bude mať vyvinutú rezistenciu a radiácii už viac nepodľahne. Na konci tretieho mesiaca sa vírusy reprodukujú rapídne a na žiarenie sa doslova tešia... ... keď k tomu dôjde, nepomôže už žiadne liečenie... ... radiácia súčasne zničí zdroje imunity.
Ja len jedno poviem ...

Habbs...nechcel by som pod Tvoje ruky sa dostať ...nereagujem radšej , nemá význam .

To by už len bola إن شاء الله

Radšej Ti dám jeden z mojich citátov , vlastných :

Keď človek niečo odmieta, musí to najprv vyskúšať, aby vedel o čom hovorí.

P.S.:
A jednu otázku na záver ....

Prečo ľudia trepú kraviny, len aby nemuseli byť ticho ?
2 0
Habbs Habbs

Habbs je offline (nepripojený) Habbs

Vedeli ste, že
úspešnosť liečby rakoviny pomocou RaT a CheT neboli nikdy preukázané?
Kto z nás si kedy uvedomil otrasný fakt, že iluzionisti v bielych plášťoch "liečia" rakovinu rakovinotvorným ožarovaním? To predsa nemá logiku. Prečo to teda robia?
Prečo lekári podávajúci chemoterapiu sú oblečení v ochrannom "skafandri" ,keď to má práve človeka vyliečiť?Čoho sa boja?
0 1
Habbs Habbs

Habbs je offline (nepripojený) Habbs

kargo Pozri príspevok
Milý Habbs,
ešte pred troma mesiacmi si hľadal v krvi namiesto bilirubínu "biely rubín" a dnes liečiš rakovinu. No čo už...
Už to je zamnou.
0 0
lenkak lenkak

lenkak je offline (nepripojený) lenkak

Lenka
katarina.j Pozri príspevok
Aj ked trochu smutná tema, aspon pre mna, je dobre ze je tu. Aj nás-teda mojej rodiny sa to dotklo. Moja babka mala obrovsky nador v brusnej dutine tak rozsiahly a medzi vsetkými organmi v bruchu, ze sa nedal operovat, ked ju "otvorili" kde to presne je, tak ani sa nepokusali to odstranit-nazvali to neriesitelne, lebo metastazy mala vo vnutri vsade. takze nepomohla liečba a rozlučili sme sa s nou 10.1.2008 a o dva dni, 12.1.2008 som prisla o druhu babku, ktoru trapili ine zdrav.problemy, ale bola to rana-a poriadna pre nas vsetkych. Aj ked si myslime, ze vieme aky je koniec pri tejto chorobe, neboli sme pripravení. to čakanie neprajem nikomu-dni a noci strachu a hrôzy, ked zazvonil mobil alebo pevna linka, boli sme v strehu....ten pocit strachu a bezvladnosti je aj tazko opisat. teraz trapia podobne problemy moju mamu, ktora sice nema konkretne onkol.diagnozu, ale uz to vnutorne nutkanie vas nuti k tomu aby ste rozmyslali o vseličom, či nahodou nemam to čo moja mama-aj ona mala časte bolesti brucha, či nemam to alebo ono po nej. asi to niektorí poznate, tie pocity a stale nove a nove pohnutky k tomu čo mi vlastne je....drzte aj mne palce, som objednana s prsnikmi v auguste, tak snad dopadnem dobre, aj ked tiez, ako moja mama, aj ja mavam obcas dni-kedy rozmyslam, čo ak....nechcem si nič namyslať, ale dost často ma pobolieva prsnik z boku, mam aj malu hrcku, ale ta ma neboli len okolo. zas nie je to kazdy den, asi 1tyzden v mesiaci (podotykam nie je to vtedy ked zena ma svoje dni-menstruaciu), najprv som to pripisovala tomu, ale po polročnom sledovani sa, a mojich zisteni som sa predsa len rozhodla objednat s prsnikmi k odbornikovi, radsej mat istotu na čom som, aj ked nie som dost silna, neviem či zvladnem vysetrenie a hlavne konecnu spravu od lekara, ale pevne verim ze Boh mi pomôže a neudeli mi taku krutost (utešujem sa ze Boh vie, ze mam 2 male deti, tak nemôže mi to urobit, kto sa o ne postara).....velmi si važim a obdivujem vsetkých, ktorí trpia onkol.chorobou a snažia sa prežiť každý den naplno a hlavne žiju normalnym životom, KLOBUK DOLU, inak to vyjadrit neviem....
Katka
u nás podobne.
Starkej (maminkina mama) mali operovať žlčník, otvorili - zašili naspäť - už sa nedalo liečiť. Rakovina krčku maternice - starká vydržala tri mesiace, ja si ju ani nepamätám. Starkina sestra - dožila sa síce vyššieho veku, ale tiež mala rakovinu. Maminkina sestra - už dávno je po operácii ženských orgánov, mala také zlé výsledky, že iná možnosť nebola, chvalabohu stihli to načas. Maminka je po troch operáciach, nakoniec jej museli vybrať časť z maternice, tak už 4té dieťatko nemohli mať s ocinkom, ja som bola posledná. Maminka ale ešte má aj cysty, hrčky v prsníkoch, sú to tukové cysty, ktoré jej ale podrástli, brala aj lieky, upravilo sa to, každé dva roky na kontroly chodí, v prípade zhoršenia má sá ísť objednať skôr. Ja som mala zlé výsledky, ale už sa to popravilo, poctivo každý rok na kontrolu ku gynekológovi idem. A dúfam, že nedopadnem ako maminka, ešte by som chcela ďalšie dieťatko, aj keď jednu menšiu operáciu už mám za sebou, síce bola úspešná, ale všetky problémy nevyriešila, tak uvidím ako bude ďalej. Žiaľ aj hrčky v prsníkoch mám, takže hneď ako skončím s kojením ma čaká cesta na kontrolu.

Katka budem Ti držať palce, aby to neboli problémové výsledky, ale výsledky, pri ktorých sa dá kľudne žiť. Prajem veľa vnútornej sily. Máš deti, rodinu, máš pre koho žiť. Mne keď je ťažko, pritúlim sa k môjmu synčekovi, hneď mi je ľahšie, zatiaľ je vo veku, kedy mu to neprekáža, a on je môj ako hovorí manžel : maminkin cecíček. Alebo ho vyšteklím, prípadne smejeme a hráme sa spolu, a vtedy zabudnem na všetky moje zdravotné problémy, a som šťastný človek pod slnkom. Aj keď je to guľová neriadená strela, hyperaktívny, unaví nás oboch rodičov, ale je to naša budúcnosť.

Takisto veľa odvahy a bojovnosti, síl a dostatočnú oporu prajem všetkým, ktorí majú akýkoľvek zdravotný problém, aby verili, že sa vyliečia.
8 0
Xanti Xanti

Xanti je offline (nepripojený) Xanti

Viem pomôcť Pozri príspevok
....chcem pomôcť .Neberte to prosím, ako nejakú reklamu, či ponuku dílera,veľmi rada by som napísala o produktoch a spoločnosti, ktorá má takéto čisté prírodné produkty,žiaľ,musím rešpektovať podmienky tohto prispievania.Ak by bol aj napriek tomu tento príspevok vymazaný, nemôžem sa hnevať-všade platia nejaké pravidlá-len mi bude ľúto tých, ktorí by chceli využiť tieto informácie pre svoje zdravie./ radím, nepredávam!/duratnakatka@gmail.com/Držím Vám všetkým palce a posielam pozitívnu energiu:nikdy to nevzdajte, máme len jeden život!
Prepáč milá duratna katka ale ty si dealer, ty vyslovene vyhladávaš fora kde sú nemocní ludia, ty vyslovene núkaš produkty na predaj. Prečo tu teraz robíš so seba sväticu?

Stačí dať do googla tvoje meno a vyhodí pár strán zaujimavého čítania http://www.google.sk/#q=duratna+katk...3a479648ef4028 kde poniektorí ludia sú už až alergický na tvoje meno či nick.
http://ppp.zdravie.sk/sz/510/t313658...i.html?print=1
Boze kam sa clovek pozrie zase natiskas svoje produkty,uz sa bojim doma aj otvorit chladnicku aby tam nebola katka duratna so svojim bioptronom. Používateľ ...
ppp.zdravie.sk/sz/510/.../nocne-pomocovanie-u-deti.html?... - V pamäti
alebo http://hypertenzia.cme.sk/sz/510/t37...m.html?print=1
no, duratna katka, neviem, ale podla mna uz ti bolo jasne povedane, ze tu nemas propagovat svoje vyrobky a mass si zaplatit reklamu, nie?
A teraz to skúšaš a nie prvý krát na porade http://www.porada.sk/1120525-post39.html .

Ospravedlňujem sa všetkým za túto vložku, ale vadia mi ludia, ktorí sa priživujú na cudzom nešťastí. Z fora kam chodím dosť často takých dealerov vyhadzujú admini. Lebo ako nemocní človek veľmi zle znášam, ked mi niekto niečo nanucuje.

Držte sa všetci a bojujte, nezabúdajte ale ani na smiech na tvári. Lebo ten nám pomôže prekonať množstvo problémov.
12 0
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať