Zavrieť

Porady

Recenzie

Recenzie

Porada o pozitívnych aj negatívnych skúsenostiach s tovarom, službami, firmami, realitkami.

Z etikety vyberáme pravidlá pre recenzie:

  1. Recenzie, hodnotenie (kritika alebo odporúčanie) produktov resp. firiem môžu písať len členovia Porady, ktorí majú aspoň 5 bodov a sú na Porade registrovaní viac ako mesiac. Zároveň musia dodržiavať to čo je popísane v bode "Zákaz reklamy" a taktiež nemôžu písať takéto recenzie s cieľom ohovárať resp. zámerne poškodzovať meno firmy, alebo produktu. Recenzie majú byť písane tak aby boli nestranné s cieľom priniesť užitočné informácie či už ide o kladné alebo záporné hodnotenie.
••• viac••• menej
1 0
Má niekto skúsenosť s agentúrou KURILEC Consulting s.r.o. ? (23.02.15)
0 odpovedí Otázka od jardo35 Recenzie
Chcem sa Vás spýtať,či máte skúsenosť s agentúrou KURILEC Consulting s.r.o.,ktorí ponúkajú práce v zahraničí.Ďakujem
1 0
Dar počas manželstva (16.02.15)
Dobrý deň, chcem sa opýtať, som v rozvodovom konaní, súd konanie odročil na dva mesiace, ak by som daroval byt,ktorý som nadobudol ešte pred manželstvom, ako sa to bude rátať do BSM?
1 0
Máte niekto skúsenosti s realitnou kanceláriou AGENTREAL s. r. o.? (04.01.15)
Dobrý deň, chcem sa opýtať či máte niekto skúsenosti s touto realitnou kanceláriou najlepšie v okolí Košíc, či už pozitívne resp. negatívne, nakoľko pri realitných kanceláriách musí byť človek veľmi o...
0 3
poraďte kvalitné pánske športové hodinky (outdoorové) (10.09.10)
Dajte tip na dobré hodinky, vodeodolné, vhodné na šport, resp. jachtárenie, s užitočnými funkciami (barometer, teplomer a pod.). V cene do 200 eur. Dik.
1 6
Preklad cez internet? (04.02.14)
Dobrý deň chcem sa spýtať či niekto nepozná dobrú službu na preklad rozsiahlého textu cez internet. Hlavne nemyslím google translator a podobne veci, ale profesionalný preklad. Díky moc
2 2
Hľadám firmu - rekonštrukcia bytu BA (19.01.10)
Dobrý deň, hľadám spoľahlivú firmu na rekonštrukciu jadra, kuchyne, elektriny v byte BA. Prosím odporučte firmy, s ktorými máte dobré skúsenosti alebo varujte pred zlými. Ďakujem.
1 0
Vrátenie tovaru (19.04.13)
Ahojte,potreboval by som vedieť,či je možné vrátiť zakúpenú pílu kupovanú v obchode.Nie je pokazená a nemá žiadnu vadu,no je veľmi slabá a prakticky som zbytočne vyhodil 300€.Dakujem
2 0
hŕstková polievka (04.01.15)
0 odpovedí Otázka od ex Recenzie Recepty
V rovnakom množstve hrach, fazuľu, šošovicu uvariť každé zvlášť, potom dať do jedného hrnca a pridať krúpy a koreňovú zeleninu. Do uvarenej polievky je vhodné dať malú zásmažku.
1 2
Spoľahlivá realitka v Košiciach (29.04.12)
Dobrý deň! Chcela by som poprosiť o radu, čo sa týka realitných kancelárií v Košiciach. Kto má už osobné skúsenosti s nimi, ktorá je spoľahlivá, uvažujem o kúpe bytu. Ďakujem vopred.
1 1
Yankee Candle sviecky z USA (07.11.10)
Ahojte ... mate nejake skusenosti s vonnymi svieckami tejto znacky ?
1 0
Zimná záhrada od firmy Forvin (20.12.14)
0 odpovedí Téma od Drahoo Recenzie
Chcem upozornit na firmu Forvin ktora robi zimne zahrady. Od maja mi ju robia, doteraz nie je definitivne dokoncena, zateka mi do nej, od novoty mi odstavaju tesnenia na oknach atd. Ma niekto podobnu ...
1 7
Elektrická plnička cigariet (06.11.10)
Uvažujum o kupe tohto strojčeka,ale uvitala by som vopred nejake recenzie.Ma niekto s ním skusenost?
1 0
MATE SKUSENOSTI S FIRMOU TEXTIL A DOPLNKY (12.12.14)
IDE O ZASIELANIE 3D OBLIECOK ZA AKIOVU CENU PRISLI UZ NIEKOMU
1 4
poistovna Genertel (12.04.12)
Mate niekto skusenosti z poistovnou Genertel? Chcem si tam poistit auto (PZP) len neviem ze ked sa nieco stane ci nerobia nejake zbytocne problemy a ci riadne platia, dakujem
Sleduj témy Recenzie
na hlavnej stránke Porada.sk