majkii
Pobavil si ma, toto je najvtipnejší príspevok dňa, Komentoval som tvoj post, kde boli dve písmená, tri botky (Hm...) a propagandistický fejkobrázok . Čo konkrétne som mal komentovať na tvojom "zamyslení sa"? no predsa ten postnutý klamársky obrázok! Majstrami na vyberanie si toho čo sa hodí tu máme iných expertov.
Postol si fejk obrázok?, postol. Dal som tu obrázok s účelovo pozmeneným obsahom? nedal. Čo s tým má vláda? alebo akási Čajka?
Rád tu poučuješ ako všetci klamú, média, politici my na porade, Keď tu dáš klamársky fejk a načapajú ťa tak bez hanby prskáš naokolo
Pochybujem, že to všetko máš na háku, tvoje nespočetné príspevky svedčia o opaku. Ten fejk zlomyseľne niekto vyrobil, a neužitoční idioti sa postarali o šírenie. Jednoducho, veci vyzerajú tak, ako sú!
Jedna vec je niekedy aj nevkusný vtip, druhá vec je zlomyseľný účelovo vyrobený fejk, cieľom ktorého je šíriť a podsúvané naratívy a "alternatívne pravdy"
Dúfam že som nič som nevynechal či?
Ty vravíš o jednom poste a o jednom obrázku.
Ja vravím o viacerých postoch, obrázkoch a aj od prispievateľov.
V tom je trochu rozdiel.
Čo s tým má vláda ? Čo s tým má Čája (nie akási, ale je to prezývka Čaputovej).
Ak dávaš takéto otázky, tak o čom sa tu máme baviť ?
Moje nespočetné príspevky nerieš...ako som spomenul, nevieš, o čo ide. Povedzme, že len zabíjam čas, nakoľko nemôžem tvrdo makať.
Nevkusné vtipy ?
Ono ak je niečoho veľa, tak to je už na dve veci...jeden sa už nad tým nezasmeje.
P.S.:
Doteraz som vravel všeobecne, teraz len ku tebe.
Si myslíš, že keď mi dáš negatívne hodnotenie, že so mnou nesúhlasíš, tak sa niečo zmení na tej pravde, že vo videu sú deti, ktoré hajlujú ? Že sa z nich stanú tvojim pričinením v mžiku komunisti ?
...a aj o tom nie raz vravím.
Vládne tu taká neobjektivita, že anglickí fanúšikovia sa môžu prísť učiť....