majkii
tieto hakenkreuze na poradu, tento bulšit sem pred tebou dala tá čo štekala po lekárovi, či zosmiešňovala istú neplnoletú dievčinu ....
Tá štekajúca po lekároch má možno aj pravdu...ono je to totiž v dnešnej dobe v nemocniciach a u lekároch dosť na trt. Ale to je potrebné zažiť na vlastnej koži a vžiť sa do kože pacienta.
Choď ku lekárovi...si dokonca objednaný na daný deň (na hodinu nie)...ráno si privstaneš, aby si bol medzi prvými a mal nízke číslo. No domov prídeš okolo 16tej.
Niet sa čo čudovať, že jednému prasknú nervy.
Hm...včera som mal samotrýznenie = pozeral som Žinčicu, síce len na pol oka, ale počul som tiež.
Bol tam šot, kde sa po móle promenádovala tiež jedna istá neplnoletá dievčina...koment o nej bol, že je krásna a sexy. No ja neviem, možno takto na neho pôsobí, ale pre mňa je to obyčajná a všedná čajočka, akých behajú po Slovensku tisícky...a stovky a stovky sú oveľa krajšie ako dotyčná. Ak by nebol dcérou najvyššej Čajky, tak po nej ani pes neštekne...ale holt zapracoval jeden buzerant a už je ruka v rukáve.
K hákovačkám ?
Zvyknem pri istých súvislostiach vravieť...že ak je určitá informácia čo i len na 50% pravdivá, tak je to sila.
...a si si na 100% istý, že naše médiá, naša vláda, naša Čája sú tak objektívne, že dávajú len a len neskreslenú pravdu ?
No nie, neexistuje...už boli pristihnutí v tom, že zavádzajú, prispôsobujú si info, nedajú komplet správy.....a niekedy doslova klamú.