majkii
Veru že mám v mojom desať ročnom, kapitalistickom, dobrá vec.
Sa sťažuješ alebo chváliš ?

Na rôznych fórach idú názory, že čím novšie auto, tým horšie dopadne majiteľ. Pomaly si už ani žiarovku nevymeníš...s každou blbosťou hybaj do servisu, samozrejme, že do značkového, kde ohlodajú na kosť.
majkii
kto nemal zapálený sedací nerv, nevie načo je dobré vyhrievané sedadlo
kto nemá zlatú žilu, nevie na čo je vyhrievanie sedačky[/QUOTE]
Hm...bol som aj baník v zlatej bani, aj ischias sa mi pár krát kusol do riti...ba dokonca aj krížovatky mám chytené. No nepotreboval som si vyvážať prdel na žiadnom sedadle...ja som vtedy totiž radšej sedel/ležal doma a dával sa dokopy.
Putin testuje Ladu ? Hm...tak poďme na to, rozobrať videjko.
1. Prvá časť je o nasadnutí a štartovaní. Putin chce auto štartnúť, no ani za boha sa mu to nedarí...dokonca aj po niekoľkých hodinách nišť.
To mi chceš povedať, že by batéria vydržala toľko štartovaní ?
2. Putin nevie otvoriť kufor ? NO A ČO ??? Tebe sa niečo také ešte nestalo...prídeš po prvý krát k novému autu a proste sa nedarí.
3. Že sa kapota neotvorí sama ? Koľko značiek áut ti mám dať, kde je to podobne ?
Znova zopakujem...určité vychytávky sú proste na trt, nemajú opodstatnenie (teda aspoň pre mňa). Vykurovanie volantu a prdele je na čo dobré ? Lebo na krátke trate sa aj tak nevyhreje a na dlhšie cesty postačuje kúrenie v aute, kde si v pohode sedím len v tričku ?