Zavrieť

Porady

Jedlá z hríbov

vema vema

vema je offline (nepripojený) vema

Kto má skúsenosti s mrazením hríbov?Ide mi o takýto problém.Našla som aj takýto návod na mrazenie hríbov.Mladé dubáky pokrájať na plátky a dať zmraziť bez blanšírovania.Ja som si vlani takto zamrazila dubáky.Sú vynikajúce,krásne voňajú a majú peknú farbu ako čerstvé.Nie sú nasiaknuté vodou. Zeleninu všetkú blanšírujem, lebo viem pre aké dôvody sa to má robiť, ale hríby obsahujú nerastné látky,málo vitamínov, tak neviem, či to blanšírovanie je nutné.Môžu tam vzniknúť nejaké toxické látky?Blíži sa hríbová sezóna,tak som otvorila tému.
Usporiadat
Zita5 Zita5

Zita5 je offline (nepripojený) Zita5

Nech robíme čokoľvek, má nám záležať na tom, čo robíme, nie na tom, či nás niekto vidí. Cicero ...viac
http://www.nahuby.sk/sk/sources/kucharka.php#rec11
0 0
Viki Viki

Viki je offline (nepripojený) Viki

žena
Aj tu nájdete recepty
http://www.porada.sk/showpost.php?p=108744&postcount=22

Radosť pri zbieraní a dobrú chuť
0 0

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať