suzuki
Viete mi poradiť z vlastnej skúsenosti - medovníky je lepšie piecť v teplovzdušnej rúre alebo na tradičnom pečení? Lebo viem, že nie všetko je dobré piecť na teplom vzduchu (s ventilátorom) - napr. kysnuté cesto sa mi neosvedčilo. Ako je to teda s medovníkmi??
Pri tomto druhu pečiva veľmi záleží od kvality múky a potom od toho, ako rúra pečie. Ja som kedysi mala teplovzdušnú rúru a veľmi rada by som sa k nej znovu vrátila - pečivo bolo vždy ako nadýchané, lebo piekla rovnomerne v každom "kúte". Moja terajšia elektrická nestojí za fajku dymu a to ju mám nejaké tri roky..
Medovníčky pečiem vždy okolo 200 - 200 st.C a ešte aj dávam pozor pri výbere múky - uprednostňujem obyčajnú hladkú (zeleno-biele vrecká). Ak sa mi podarí, priložím aj foto.
Bea