Stanislav 1975
Inak ešte jedna vec- čo je pre teba nič nehovoriaci príspevok, tak pre iného to može byť dobrá rada, takže tvoje kategorizovanie je subjektívne a nikde nieje napísané, že ty jediná si tu najmúdrejšia, aby si určovala aký príspevok má a aký nema zmysel- na to sú tu tie súhlasy a body aby ľudia dali najavo, či to bol OK príspevok a nie to, že nejaká Xanti rozhodne, že to bol od veci príspevok
Keby mi to napísal Chobot,tak beriem ale ja osobne by som si nedovolil niekoho súdiť a určovať, či dal príspevok ktorý pomohol alebo nie...
Za prvé nie som nejaká Xanti,
za druhé ja nerozhodujem o ničom, len píšem svoj názor na poradu a opätovne ho opakujem,
za tretie nepovažujem sa za najmúdrejšiu, a ani neposudzujem jednotlivé príspevky a ani jednotlivých členov, lebo na to nemám právo.
Mám pocit, že si to vzal osobne. Lebo jedine tebe prekáža to, že som napísala, že sa mi nepáči spamovanie tém. Alebo ťa urazilo vari
Xanti
... trafená hus zagága ...

No ja končím diskusiu na túto tému. Lebo ja budem tá najhoršia, lebo som si dovolila vysloviť názor na poradu, na to jej spamovanie niektorými členmi. Ale potom naozaj sa nedivme, ked
Xanti
... ludia zadávajú rovnaké témy na rovnaké problémy. Lebo možno aj ked nájdu tému kde by našli riešenie svojho problému, tak tie sú tak zaspamované nič nehovoriacimi príspevkami, že nemajú chuť sa s tým popasovať. Takže je jednoduchšie vytvoriť novú tému. Kde sa nájde nejaký dobrák a poradí im.

naozaj by bolo fajn, keby ked niečo hladám sa nemusím brodiť v téme s kopou "vtipných" príspevkov.
Add.
alla66
mám pocit, že toto sa týka teba Stanislav 1975, kedže sa mi podarilo byť súčasťou spamovania časti tejto témy, nakoľko si si nepriznal svoju chybu a snažili sme sa ťa dve presvedčiť o opaku, a žiadali ťa aby si nezavádzal dotyčnú.