Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Vážení priatelia, prosím o aktívnu spoluúčasť na hlasovaní č.2.
Prosím dvakrát meraj a raz hlasuj, v novej ankete, kde už skutočne rozhodneme o mieste a čase konania superstretka Porady. Prvú tému chápte ako test, či vôbec je záujem o túto akciu. Test dopadol dobre, tak a teraz naostro.
Anketa je verejná, aby sme aj videli, kto kam chce alebo môže prísť.
Anketa umožňuje hlasovať za všetky možnosti. Tí z Vás, ktorým vyhovuje viac možností, či termínov, zahlasujte jednoducho za všetko, čo Vám vyhovuje.
Pozor, zahlasovanie za viac možností treba urobiť v rámci jedného "pohybovania sa" v ankete - ak ste z ankety "odišli", doplniť hlas dodatočne aj pre inú možnosť sa už nedá!
Pozor, v pondelok musíme anketu uzavrieť a na základe výsledkov objednať ubytovanie.
Počet hlasujúcich za zariadenie X teda súčasne bude aj znamenať orientačný počet účastníkov, pre ktorých zarezervujeme u majiteľa víťazného zariadenia ubytovanie. Opakujem, hlasujte zodpovedne.
Beata ja som pripravený, môžem ísť, len nie som si istý, či všetci, ktorí sa prihlásia aj skutočne prídu. Aby sa nestalo, že prihlási sa 50 ľudí a príde 15.
Richardovi /?/:
Nahlásila som sa na termín 27.-29.5.2005 Krahule, ale nie som vypísaná
v zozname. Tak som sa išla prihlásiť ešte raz a vraj už som prihlásená.
Nepozriete sa na to?
Ďakujem.
Richardovi /?/:
Nahlásila som sa na termín 27.-29.5.2005 Krahule, ale nie som vypísaná
v zozname. Tak som sa išla prihlásiť ešte raz a vraj už som prihlásená.
Nepozriete sa na to?
Ďakujem.
Heuréka!!!! Už sa vidím /ale musela som si kliknúť na "obnoviť"/. Dnes si ten počítač
so mnou robí, čo chce.
Jožko tak tam dakam strč možnosť, že koľko ľudí za jednu osobu sa hlási - ja za nás hlásim dva kusy, a to nehovorím o tom, ako túžobne za nami bude pes pozerať, keď ho doma necháme. Ale nevyzná sa ani v DPH, ani v mzdovej problematike, príjem je u neho len kus žvanca - vie len Majú mi dať žrať, alebo no už mi Dali ale mohli by ešte takže nemá nárok
aj konateľka bude papať prasiatko? a cuckať pivko?
karkulenka, viem že je koniec týždňa a že sa so svojim magyarónskym podvyživeným životným osudom hádaš, ale uvedom si že aj my ostatní máme koniec týždňa, podaktorí ešte pracovať musia (nebudem prstom ukazovať že by som si oko nevypichla, ešte ho potrebujem) a tiež nám to nemusí práve naplno myslieť ! čo tým chcel básnik povedať?