Slayer666 Prvy chod: Sladke zemiaky som upiekol, osupal, popucil, pridal podrvenu amarettovu piskotu, posekanu susenu sunku, posekanu petrzlenovu vnat, zltok, parmezan, sol a muskatovy orech. Tym som plnil ravioli a nez som odvaril, urobil som omacku: maslo, zvarena smotana a parmezan (sol, cierne korenie, muskatovy orech).
Hlavny chod: Jedno cele jahnacie pliecko s kostou som v hrnci na masle osmahol (jahna vazilo 15kg, rozumej bez hlavy, koze a vacsiny vnutornosti), pridal som tri cele struciky cesnaku a vetvicku rozmarinu, potom som to podlial bielym vinom, vino zvaril, potom stacila len sol a cierne korenie, prikryl som to a dusil do makka. K tomu som v jahnacej masti spravil hranolky. Je to fantasticky sposob upravy (nielen) jahnata, rozhodne odporucam.
Dnes na veceru maccheroni alla chitarra col tocco d'arrosto. Z toho jahnata ostali iba smiesne zbytky, ktore by neboli ani na jednu porciu, a jest iba tak zbytky jahnata mi pripada ako nekrestanske plytvanie tym uzasnym vypekom. Takze som zobral dve vajcia a hladku muku, zamiesil, vyvalkal na hrubo a narezal dlhe uzke rezance, v Taliansku zname ako maccheroni alla chitarra. Stacilo len roztopit maslo na panvici, pridat dva cele struciky cesnaku a dve vetvicky rozmarinu a mierne restovat zopar minut, potom v tom rozpustit vypek a toto cele precedit na rezance, pridat este parmezan, cele premiesat a hned aj zjest. Fantasticke! Takze ak mate niekedy zbytky peceneho, ci uz je to hus, diviak, jahna, srnec alebo obycajne kura, tento jednoduchy sposob ich zuzitkovania si urcite zamilujete.