Viem, ze sa táto téma rozoberá casto, a aj ked znie otázka vzdy rovnako, podmienky nie su rovnaké a preto som sa rozhodla zalozit tému aj ja. Moj problem spociva v tom, ze mi medzi 2 tehotenstvami skoncila pracovná zmluva na dobu urcitu, ale personalistka ma zabudla odhlásit zo soc. poist. a zistilo sa to iba pred nástupom na druhu rod. dovolenku. Zhodli sme sa na tom, ze moj vztah k firme zostáva aj nadalej, cize prac. pomer nebude rozviazany a pred ukoncenim RD uvidime ako dalej, ak budem potrebovat prácu, este sa mi to moze zist. - povedala personalistka.
Teraz som pred terminom ukoncenia RD a rada by som vedela ci mám nárok na odstupné, kedze na mojej pozicie prauje uz od mojho odchodu na MD jedna pani, ktorá nebola prijatá na zastupovanie pocas materskej (kedze moje zmluva koncila), bola preradená z inej kancelárie na moje miesto, kt. je ˝vyssie˝ ako mala pred tym ona. Ako by som mala postupovat, akou zmluvou ist do firmy?
Ja jej prácu odobrat nechcem ale ani iné miesto.... vlastne radsej odtial odidem ako pracovat inde vo firme.
Za rady a odpovede vopred dakujem,
Z.