Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Rubrika Recepty je určená pre tých, ktorí radi varia a chcú sa podeliť so svojimi skúsenosťami, radami, nápadmi, fotografiami ale samozrejme aj pre menej zdatných, ktorí potrebujú v kuchyni "prvú pomoc"
Včera som ju robila, tak sa s vami delím o recept:
:p
4 vajcia,450g cukru200g cukru ,2dl oleja, 3dl mlieka,1 vanilkový cukor vymiešame do peny, pridáme 500g polohrubej múky, 1 kypriaci prášok do peči...
Ľudkovia, malín sa nám urodilo... Prosím Vás, napíšte mi , na čo chutné, okrem džemu sa dajú spracovať. Počula som napríklad o mrazenej dreni, ale neviem ako sa robí a či to aj chutí. Alebo niečo iné....
Moja drahá polovica mi chráni zdravie aj pri reznoch. Rezne mám neskutočne rád a tak mi v nich znižuje obsahu tuku a "škodlivín". Robí to takto:
Rezne obaľuje v trojobale ako obyčajne a vypráža. Ked ...
Vynikajúci vlastný recept na bryndzové halušky:
pre 2-3 osoby:
1/2 kg zemiakov (najemno nastrúhať)
125 g hladnej múky
125 g hrubej múky (alebo 250 g polohrubej múky)
2 vajíčka
1/2 pr...
Prosím Vás, ak niekto pozná a má aj odskúšaný recept na francúzske špice, podeľte sa oň so mnou. Recepty z kuchárskych kníh sa mi neosvedčili.
Ďakujem vopred:confused::confused:
Kto má skúsenosti s mrazením hríbov?Ide mi o takýto problém.Našla som aj takýto návod na mrazenie hríbov.Mladé dubáky pokrájať na plátky a dať zmraziť bez blanšírovania.Ja som si vlani takto zamrazila...
Lasane so syrovo-špenátovou omáčkou
Potrebujeme: cesto ako na domáce rezance- tuhšie
šunku, plesnivý syr NIVA, syr bambino, oravskú slaninku,
1 smotana na šľahanie, 1 smotana na varenie
1 PL mrazen...
ingrediencie:
- 1 bal. cestovín - farebné špirálky (najlepšie Vitana, nelepia sa, nerozpadavaju, dá sa použiť aj slovenska ryza, fantázii sa medze nekladú)
Tieto dame varit do horucej osolenej vody,...
Prosim poskytnut dobry recept na stavu ribezlovo-jahodovu. Bolo by dobre keby sa nezrosolovatil, ale najhlavnejsie je aby sa nekazil.
Dakujem vsetkym poradakom