Ešte som tu nevidela recept na rybacie fašírky,tak vám napíšem môj osvedčený recept.
Suroviny/rozpočet na 500 g rybacieho mäsa/:
500g rybacieho mäsa/najlepší je kapor,ale môže byť aj iné/
250g oravskej slaniny
100g cibule
60g cesnaku
10g petržlenovej vňate
150g bieleho chleba
2 vajcia
1,5 čl soli
1 čl ml.čierneho korenia
1 čl.vegety
1 čl mletej rasce
Postup:Kapra zbavíme kože,rozkrojíme pozdĺž chrbtice a odkostíme/jedná sa o chrbticu a rebrové kosti-drobné kosti nevadia,tie sa zomelú/
Potom mäso,slaninu,cibuľu,cesnak,petrž.vňať a chlieb zomelieme,pridáme ostatné suroviny,dobre premiešame,vytvarujeme malé fašírky,obalíme v strúhanke a vypražíme v horúcom oleji.Podávame so zemiakovou kašou.Dobrú chuť!