za tak kratku dobu tolko toho napisane o nežerem :-)) Ziadna dieta, ziadna delena strava. Jednoducho strava vyvazena, ku kazdemu jedlu vela zeleniny a hlavne pohyb, pohyb a pohyb. Jedni ci bike alebo pesi. Ja som za tyzden zhodil 5 kg a to som jedol vsetko doradu aj ked som cukrovkar. Ale preliezol som cele rohace. Vsetko sa odvija od toho, ako velmi clovek chce schudnut a co je ochotny obetovat. Dobre citate, obetovat, nie obedovat... dam si sladke, sup na bicykel. dam si mastne, sup okopavat kukuricu

)) nasi stary rodicia jedli vsetko doradu ale nesedeli pri TV ( to by sme tu mnohí asi neboli ) ale pracovali, manualne pracovali, nie za pocitacom. Aj preto je dolezite spravit si pauzu na cvicenie alebo zrychlenu chôdzu. Hi, aby som aj trosicku podpichol rencu, da sa schudnut aj bez nikotinu

CIgaretky a spor nejdu dokopy.... hmmm... teraz nechcem pocut tvoje slova na moju adresu
takze ludkovia, ziadne delene stravy ci diety, tam je jojo efekt zaruceny. vyvazena strava a pohyb, dostatok pohybu...