[QUOTE=ivantt;1841792]
duves
Tak včera som bol dost unaveny po tej etape.
Nie, ten udaj je blbost.
takže
1. Regeneračný tréning, metabolický tréning
Tréningová zóna: zhruba 55 – 70 % HR max.
Pri miernom tréningu s dlhším trvaním dochádza k percentuálne vyššiemu spaľovaiu tukov ako uhľohydrátov. Doporučuje sa dĺžka trvania minimálne 45-90 min.
Ešte doporučujem napr. okrem pulzmetrov na indoor športové aktivity (vela značiek na trhu) aj pulzmetre pre outdoor
a naco mi je pulzomer ked hned, ako si ho nasadim tak mi ukaze 92 uderov a do pol hodiny tam mam ciiac ako 180 a moje pulz by nemal byt viac ako 170...
Ešte na narodky som dostala špeci krokomer, s meraním tepu, vyhodnotením koľko som spálila kalórii a pod. Zo začiatku som sa merala všade, keď som zistila, že odporúčaných 10000 krokov denne neprejdem, vzdala som to a nosím tento špeci prístroj ako hodinky , keď som športovo oblečená. Ten pás na meranie tepu je doma v šuflíku

. V príručke písali, že tepová frekvencia pri mojom veku, by sa mala pohybovať maximálne do 130 tepov za min., vtedy by som mala chudnúť, nad 130 sa vraj spaľujú cukry a človek nechudne.
Ono to chce zaťať sa, či už s prístrojom, alebo bez
Presne viem, čo mám robiť, upraviť stravu a viac sa hýbať a pôjde to. Teraz čakám na vhodný okamih a keď príde začnem