kukučka Evi, ale múku si dala predpokladám aj pšeničnú. Skús len špaldovú a ražnú a daj foto.
Betka, veď špalda je tiež pšenica.
Ja viem, ako si to myslela, kvalitou je fakt niekde inde.
Len v čisto kváskovom je v pomere 1:1 pšeničná múka hladká chlebová a ražná múka tmavá chlebová z
tohto mlyna. Majú výbornú múku. Dokonca ražnej je o niečo viac, z kvásku. Plus semená ľanové a slnečnicové. Problém bol u mňa, že som cesto poriadne nezatočila, len zľahka zagúľala(či ako to povedať
). Bol to prvý kváskový, vôbec som netušila ako sa to cesto správa, teraz už, predpokladám, viem, ako mať nad ním prevahu.
V tých dvoch, kde je okrem cca 150 g kvásku aj 10 g droždia je cca 200 g múky hladkej T650, 200 g pšeničnej hladkej chlebovej, 100 g pšeničnej hladkej celozrnej bio, 100 g ražnej tmavej chlebovej, 150 g hladkej celozrnej špaldovej bio, hrsť ovsených vločiek s klíčkami, ľanové a slnečnicové semená, 15 g soli.
Betka, tiež pečieš chlieb? Aj kváskový?