tradicne rakuske menu:
zeleny stvrtok:post-spenat,voske oci a varene zemiaky
velky piatok:post-ryba
biela sobota:uz sa jedava mäso
u nas ale bola este aj
sobota postna a jedli sme vajickovu natierku s pazitkou,syry a rozne druhy chleba a peciva,
az po omsi-vecer sme sa pustili do udenej rolky,udeneho bociku,roznych salam a slaninky,
no a konecne aj do
velkonocneho baranka/orechovy s nastruhanou cokoladou ,naliaty rumom,potrety jahodovym dzemom a osypany kokosom-masla z marcipanu,uska z mandli a ocka z cokolady/a
zajacikov/s datlami,figami,pomarancovou kandizovanou korou,naliati rumom,potreti marhulovym dzemom a poliati cokoladovou polevou-dozdobeni vyslahanym bielkom/.
nedela-obed v restauracii
dnes-peceny zajac nadety plnkou,cervena kapusta,ryza,hlavkovy salat,vyssie spominane mucniky
vecer-plnene vajicka/uvarene vajicka prekrojit napoly,vybrat zltky a vyslahat ich s tvarohom,solou ,troskou mlieka,masla a struhanym syrom;spricom potom naniest do bielych poloviciek a ozdobit kuskom papriky,kocockou udeneho,pazitkou ci petrzlenovou vnatkou/,
syrove slimaky,sladke mucniky spominane vyssie,ovocie