no a zajtra bude toto-uz je to v marinade:
marinovane rychle "kotlety"
pekne ciste bravcove mäso ako na rezne-naklepat a osolit z oboch stran.
v miske si zarobime
marinadu:
1,5dcl olivoveho oleja;
1,5dcl normalneho oleja,
pol KL chili korenia alebo stiplavej papriky,
stipka mleteho cierneho korenia,
2 KL sojovej omacky,
2PL-nie kopcovite!!!!cervenej sladkej papriky,
2 srucky jemne pretlaceneho cesnaku
vsetko dobre premiesat a malou lyzickou naberat marinadu a nanasat a rozotierat na rezne tak,ze spodny potrieme poriadne len z vrchu,nan polozime dalsi a znovu poriadne popotierame ,nan dalsi......az posledny potriet zvyskom marinady.vlozit do misky pretocene tak ,aby na vrchu ostala ta nepotreta strana najspodnejsieho rezna.kedze nam marinada po stalceni aj povyteka,tu povytekanu naniest na vrch toho nepotreteho mäsa.
prikryt a dat
do chladnicky aspon na noc,ale najlepsie tak na 2 dni a noci,obcas rezniky poprekladame a pootacame,aby sa namarinovali rovnomerne.
potom rozpalit panvicu a olejom len potriet jemne a rychlo do mäkka a chrumkava poopekat z oboch stran,zvysnu marinadu z misky vylejeme na panvicu k mäsku./tie rezne si ale mozeme dat pripravit aj na zahradny gril-tam ich ale musime potierat aj vodou,ked sa vysusia a zvysnou marinadou, alebo vyvarom/
priloha:pol na pol-hranolky a ryza,hlavkovy salat,biely jogurt a citron/vytlacit na rezne stavu/