BXLmiami
bjuty smis
BXLmiami
Na jednej strane by to nemalo byť,nepáči sa mi to,ale na druhej strane sa mi tiež nepáči,ked Markíza či Joj doslova mobilizujú každým spôsobom.Tie decká sa rozhodnú že toto je správne a idú a nerozmýšľajú,lebo stádo.Novinári majú INFORMOVAT.Obraz o okolnostiach si spravím sama,nepotrebujem nejakú kozmetičku či neviemkoho aby mi vykladal čo je správne a čo nie.
A potom mi vypadnú oči na slovo ,,samit" prezidentov.Čo si mám o nich myslieť?
lenže rtvs je verejnoprávna...ani vládna, ani opozičná....zo zákona objektívna....
nie je tam trošku rozdiel ??
V čom?Je verejnoprávna má byť nestranná.V krátkych správach je prehľad udalostí a nie podrobná reportáž čo si myslí jedna druhá osemnásta strana.
no dal som to v príspevku, o ktorom diskutujeme, ale zopakujem...v tomto :
V správach sa vyhýbame avízam, resp. pozvánkam na pripravované podujatia, obzvlášť, ak ide o protestné pochody, zhromaždenia a podobne.
• Nezaraďujeme správy o návrhoch zákonov a noviel z dielne opozičných poslancov predtým, ako neprejdú do druhého čítania, a už vôbec nie bez stanoviska koalície, resp. vecne príslušného rezortu.
neinformujeme o protivládnych pochodoch ?
o práci opozície ?? a už vôbec nie bez stanoviska erika tomáša ???
to snád nemyslíš vážne...však to je čistá cenzúra...nikto nevraví o podrobných reportážach, ani strane osemnásť...teda okrem teba..