bjuty smis
Ja v 1. Kole nepojdem, v 2. iba keby hrozil tvoj favorit
)
Na caputovej mi vadi, ze je neomarxistickeho progresivneho slovenska...je to sefcovic v sukni
K jej osobnemu a kariernemu zivotu som nezachytil ziadne vyhrady, preto sa pytam...
Blahove bluznenie sned neberes ako argumenty.....
Ja v 1. kole pôjdem určite, v druhom uvidím kto tam bude.
Čaputová nie je Ševčovič v sukni, ale Kiska v sukni.
PS je strana s masívnou podporou prezidenta Kisku. Ak to trošku sleduješ, tak sám vidíš, že kde sa pohne Kiska, za sebou má takmer vždy niekoho z PS. Ak by Kiska vstúpil v budúcnosti už do existujúcej strany, bolo by to jednoznačne PS. Nutné podotknúť, že Truban pochádza z Kysuckého Lieskovca, takže kysučania to PS poznajú trošku viac. Zvlášť, keď jeho mama bola starostkou V Lieskovci. Dokonca pri posledných voľbách si bola natoľko istá svojim zvolením, že nekandidovala ani ako poslanec /väčšinou starostovia a primátori kandidujú aj ako poslanci/. Ale Lieskovčania ju mali plné zuby, takže ju už nezvolili.
Kiska bol podľa môjho názoru najhorší prezident v histórii SR, Gašparovičovi nesiaha ani po členky. Samozrejme čo sa týka Gašparoviča, tak choroba dokáže urobiť aj z inteligentného jedinca v podstate trosku bez vedomostí a rozumu, to môže čakať každého z nás.
To, čo sa deje teraz s Čaputovou a Mistríkom, to je presne rovnaký scénar mimovládok a médií financovaných zo zahraničia ako bol pri Kiskovi. Presne podľa scénaru filmu Kandidát. Len s tým rozdielom, že teraz sa poistili, nevyrobili iba jedného /ako v prípade Kisku/, ale rovno pre istotu dvoch naraz.
Nechali ich vyniesť do výšin mediálnou propagandou a masážou na popredné miesta zmanipulovanými prieskumami, a jedného potom odstavili v nádeji, že ten druhý to vyhrá s veľkým náskokom oproti ostatným /neželaným/ kandidátom.
Jednoduché, účinné.
Kiska bol vyrobený, Mistrík bol vyrobený, Čaputová bola vyrobená. Všetci traja v podstate vstali z ničoho, nikto nikdy o nich nepočul, niekto nikdy ich nijako neregistroval v spoločnosti. Proste bežné a predajné prostitútky.