pavol54
misoft
No - hodinka robotičky a kapusta je už v súdku.... na Vianoce bude kapustnička jedna báseň
P.S. Očistil som, na hoblíku nahobľoval, moja 3/4 v súdku (ako Mázička
) utláčala.....
Prečo tak dlho? Kvasný proces trvá podstatne menej. Ja narežem namiešam so soľou a rascou, za tri dni začne viditeľne kvasiť, po týždni je kvasný proces ukončený.
Pali, Pali......
nepochopil si, nejde o to, kedy začne kvasiť, ale ako bude CHUTIŤ....
Inak - už začala kapustička bublať. Takže už za tri hodiny začal kvasný proces.
Ten tvoj spôsob..... no neviem, neviem, ako bude tá kapusta vykvasená.... tzv.rýchlokvaska nie je pravá kvasená kapusta. Nemá tú správnu kyslosť, vôňu, chuť a tvrdosť nastrúhanej kapusty.