kopretinka
15 a 10
a ako píše misoft v tej starej téme: Pokiaľ som používal obyčajný nôž na narezanie plátkov mäsa na rezne, musel som ním "potiahnuť" 2-3x, aby som prerezal. S keramickým mi stačí jeden jediný rez a je krásne prerezané. Jediným ťahom!
Zlatúšik...ALE ja neriešim, čo píše misoft.
...a len tak, mimochodom...ja potiahnem len raz s "obyčajným" nožom a je krásne prerezané.
Ako som v danej téme spomenul ? Občas pozerám tie relácie o varení...ešte som nikdy nevidel žiadneho šéfkuchára šibrinkovať s keramikou.
ALE na druhej strane ?
Mne je jedno, aké nože kto používa. Jeho voľba, jeho kuchyňa.
-------------------------------
Tá cena ? Že 10 a 15€ ? Sorry, ale aj na keramické nože dosť nízka...ALE za kvalitu sa platia iné sumy, čo asi v tomto prípade kvalita išla bokom.