Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Ja už fakt neviem čo variť!
Mám dojem, že varíme doma dookola tie isté jedlá. Nejako nás opustila fantázia.
Tak ma napadlo, že by bolo dobre, keby do tejto rubriky (kto chce) napísal, čo dnes varí, aby som dostala nejakú inšpiráciu - čo môžem asi tak dnes navariť. Samozrejme normálne domácke slovenské jedlá.
Nie recepty, ale názov jedla.
Čo dnes na obed?
dnes: vyprážaný karfiól
P.S.
A čo zajtra na obed? a Každý deň na obed?
Naposledy upravil mysimis : 19.11.10 at 19:38Dôvod: doplnenie P.S.
my sme dnes mali bravčové pečené (o.i. som tam dala rozmarín a iné "provensálske" bylinky), zemiakové pyré a zeleninovú polievku, v ktorej som vyvarila kosti z toho karé, ktoré som piekla... a po obede sme so synom piekli medovníky...
medúza medzi čučoriedkami (Július Satinský: "ČUČORIEDKY = dievčatá od 15 do 25 rokov, MEDÚZY od 30 do 80 a po osemdesiatke sú STARÉ PRAŽENICE, ktoré majú obrovský zmysel pre humor a o svete si myslia svoje"). ...viac
pridaj trošku pomaranča a vanilky
najlepší mrkvový šalát aký som kedy jedla podávajú v hoteli Hviezdoslav v Kežmarku
napríklad aj s marhuľovým kompótom, popr. stačí šťava z neho....
popr. ja dávam aj hrozienka, aj čerstvé hrozno, hrušky, trochu rumu, popr. esencie a hlavne vanilka.....