Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
A s tou cenou za TV 400 Kčs z roku 1963 to fakt riadne podliezli.
aj s tou cenou kožených topánok za 36 kčs. pánske kožené poltopánky stáli v rokoch 1964 - 1970 okolo 150 - 200 kčs. vysoké "číňanky" stáli max 30 kčs a origoš super rifle z tuzexu cca 40 tzk = 200 kčs
Moji rodičia mali na našej ulici televízor značky Athos, ako prví. Pamätám si, ako ku nám chodili susedia pozerať šport. Plná chodba bola topánok a z obývačky sa ozýval veľký krik.
Nielen Liberta, ale aj overal mi je známy, boli červené a modré ... modrý už nemali...tak som kúpila pre syna červený a každý mi vravel, "aké krásne dievčatko máš "
Nielen Liberta, ale aj overal mi je známy, boli červené a modré ... modrý už nemali...tak som kúpila pre syna červený a každý mi vravel, "aké krásne dievčatko máš "
bol vtedy úžasný výber farieb. srska junior mal origoš modrý
a tie kožené čižmy idúce za kočíkom vtedy stáli 750 kčs (zmaklo mi vtedy srdce)
hi hi, krásne fotky...krásne spomienky ... kočík som mala už "vajíčko", taký hnedý, menžestrový, rok 1979 , bola to tiež asi Liberta, však čo iné, nie?
... a také kárované deky so strapcami na kočíky, tiež "veľký" výber farieb
hi hi, krásne fotky...krásne spomienky ... kočík som mala už "vajíčko", taký hnedý, menžestrový, rok 1979 , bola to tiež asi Liberta, však čo iné, nie?
... a také kárované deky so strapcami na kočíky, tiež "veľký" výber farieb
dodnes mám averziu k týmto dvom farbám.Vyriešila som to likvidáciou vianočného obrusu biely s bledomodrými bodkami a bordurou.Prešila som ho na kabátik.