Varila a piekla som síce včera, ale na dnes, kapuste, aj zákusku pristane, keď sa trošku "usadia".
- plnená kapusta; možno trochu nezvyčajná, v mrazničke som mala kúsok surovej údenej krkovičky, aj naše klobásy už preschli, tak ma napadlo ich pridať a myslím, že som dobre urobila, iná ale výborná chuť, dám aj nabudúce; dusila som v rúre
- kváskový chlieb(ražný kvas, múka pšeničná hladká chlebová a celozrnná, ražná(aj celozrnná), špaldová, špaldové otruby, pšeničné ovsené vločky s klíčkami, semená - ľan, rasca, slnečnica, sezam)
- zákusok bez mena
, vymyslený - kakaová piškóta, maliny s troškou cukru a želatíny, parížska šľahačka s bielou čokoládou a mascarpone, parížska šľahačka s horkou čokoládou. Tá sa mi asi prvýkrát v živote zrazila, zarozprávala som sa a prešľahala ju. Snažila som sa ju zachrániť s troškou horúceho masla, podarilo sa len z časti. Na chuti jej to neubralo, len na kráse.
Nabudúce urobím so zmesou lesného ovocia, našim veľmi chutí, nie je sladký a aj keď sú tam šľahačky, ovocie ho dobre osviežuje. Tiež urobím na trochu menší plech, robila som na veľmi veľkom a vrstvy dobre nevynikli.